KıbrısManşetPolisiye – Adli

Ciddi darp meselesi ile ilgili zanlılar mahkemede

Lefkoşa'da meydana gelen Ciddi darp meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar Olkan Özyanık, Levent Baykara mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Lefkoşa’da meydana gelen Ciddi darp meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar Olkan Özyanık, Levent Baykara mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Ortunç Özbaylı, olguları aktardı. Polis, huzurunuzda bulunan Olkan Özyanık ve Levent Baykara’nın Ciddi Darp suçundan methaldar olduğunu belirtti. Polis, 15.10.2022 tarihinde saat 03:00 raddelerinde Lefkoşa’da, Osman Paşa Cad. üzerinde Lefkoşa’da sakin Olkan Özyanık (E-32),  Levent Baykara (E-45), aranan henüz isimleri tespit edilemeyen erkek bir şahıs ile birlikte aralarında çıkan sözlü tartışma neticesinde Lefkoşa’da sakin Alparslan Turgut Yanık’ın (E-24) vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile gelişi güzel vurarak adı edileni ciddi bir şekilde darp ettiklerini belirtti. Polis, zanlılar Olkan Özyanık ve Levent Baykara’nın derdest emri gereği tutuklandığını söyledi. Polis, mesele ile ilgili olarak zanlıların incelenen güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildiklerini belirtti. Polis, mesele ile ilgili olarak tahkikatın henüz yeni başlamış olup incelenmesi gereken kamera görüntüleri, alınması gereken tanık ifadeleri ve aranmakta olan şahıslar olduğunu söyleyerek, zanlıların serbest kalması halinde tahkikata etki etme olasılıkları kuvvetle muhtemel olduğundan tahkikatın salimen yürütülebilmesi için ilk aşamada 2 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazan Aksun, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu