GenelKıbrısManşetSpor

Çifte zafer

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'nun (KKTOK) Basel Holding ana sponsorluğunda organize ettiği 2021 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası ve 2021 Kuzey Kıbrıs Sprint Şampiyonası son yarışı, Çağkan Yapı İskele Sistemleri sponsorluğunda Balıkesir ve Meriç bölgesinde hazırlanan etaplarda yapıldı.

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) Basel Holding ana sponsorluğunda organize ettiği 2021 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası ve 2021 Kuzey Kıbrıs Sprint Şampiyonası son yarışı, Çağkan Yapı İskele Sistemleri sponsorluğunda Balıkesir ve Meriç bölgesinde hazırlanan etaplarda yapıldı.

DENKTAŞ-MİŞON İKİLİSİ SPRİNT ŞAMPİYONU OLDU

Cumartesi sabahı Lefkoşa Taşkınköy’de bulunan Çağkan Yapı İskele Sistemleri önünden başlayan rallide ekipler 3 kez art arda 7,2 kilometrelik Balıkesir etabını sprint formatında geçtiler. Sprint şampiyonasına puan veren bu 3 etap sonunda zafere ulaşan MRB Racing Team’den Rauf Denktaş-Mehmet Mişon ikilisi sprint şampiyonluğuna ulaşmayı başarırken, ikinci olan Drift NEU Racing Team’den Enver Haskasap-Halil Mulla ikilisi oldu. Goodyear Racing Team’den Çağkan Bozalanlar-Hasan Odun ikilisi de podyumu tamamlayan ekip oldu.

DENKTAŞ-MİŞON İKİLİSİNDEN İKİNCİ ZAFER

Gün boyunca geçilen biri antrenman olmak üzere toplam 7 etap, aynı zamanda ralli şampiyonasının son rallisi olarak geçildi. Günün öğleden sonraki bölümünde Balıkesir etabı tersten iki kez geçildi. Ardından ise Meriç etabı iki kez geçildi. Yer yer su birikintilerinin olduğu, kısmen çamur karaktere sahip ralli sonunda MRB Racing Team’den Rauf Denktaş-Mehmet Mişon ikilisi yine zirvede yer aldılar. Çok az farkla ikinci olan Drift NEU Racing Team’den Enver Haskasap-Halil Mulla ikilisi oldu. Sprint’te olduğu gibi rallide de üçüncü olarak podyumu tamamlayan ekip Goodyear Racing Team’den Çağkan Bozalanlar-Hasan Odun ikilisi oldu.

AYER ARGÜN KUPASI’NDA ŞAMPİYON BOZALANLAR-ODUN

Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan ralli camiasının efsane ismi Ayer Argün adına düzenlenen kupada ise Goodyear Racing Team adına yarışan Çağkan Bozalanlar-Hasan Odun ikilisi zirvede yer aldı. Bu birincilikle ikili sezonu da Ayer Argün Kupası Şampiyonu olarak tamamlamayı başardı. Rallide Ayer Argün Kupası ikincisi Mehmet Karaoğlan-Mehmet Coşar ikilisi ve üçüncüsü Sami Doğan-Buray Sevil ikilisi oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu