GenelKıbrısManşetSpor

Cihangir’de zirve hesapları

Aksa Birinci Ligi 7. hafta maçında Yalova ile Düzkaya takımları kozlarını Cihangir’de paylaşacak. Yalova takımının 1 maç saha kapatma cezası alması nedeni ile bu maç Cihangir’de oynanacak. Yalova takımı son lig maçında Baf Ülkü Yurdu takımına karşı ağır bir yenilgi almış 2 futbolcusu da oyundan ihraç edilmişti. Düzkaya karşısına yaralı çıkacak olan Bostancı ekibi maçı kazanarak geçen defa kaybedilen puanı telafi etmek istiyor. Yalova takımı ligde son 6 maçta 13 puan topladı ve 2. sırada yer alıyor.

Sarı lacivertli takım ligdeki ilk yenilgisini geçen hafta alsa da zirve yarışı sıralamasından pek bir şey kaybetmedi. Ercan hocanın bu maçtaki en büyük kozu son 6 maçta 7 gol atan Cevdet Alıcı olacak. Yalova takımı ligde en fazla gol atan takımlar arasında yer alırken bu maçın da gollü geçeceği kanaatindeyiz. Düzkaya takımında geçen hafta alınan zorlu galibiyetin ardından moraller oldukça yüksek. Çatalköy ekibi sezona Süper Lig hedefi ile başlarken bu doğrultuda zorlu Yalova maçını kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Takımın son zamanlardaki performansından memnun olan Hasan Topaloğlu’nun bu maçtaki en büyük kozu son lig maçında da gol atan Berkant İstanbul olacak. Gollü geçmesi beklenen maçı cumartesi saat 14:30’da Cihangir’de oynanacak. Karşılaşmada Hüseyin Eyyüpler düdük çalacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu