GenelKıbrısManşetSpor

Cimnastikte başarılı temsiliyet

KKTC Cimnastik Federasyonu’na bağlı Erbulut Cimnastik İhtisas Derneği (ECİD), özel davetle katılmış olduğu 4. Balıkesir Cimnastik Turnuvası’nda müthiş başarılara imza attı.

KKTC Cimnastik Federasyonu’na bağlı Erbulut Cimnastik İhtisas Derneği (ECİD), özel davetle katılmış olduğu 4. Balıkesir Cimnastik Turnuvası’nda müthiş başarılara imza attı.

ERBULUT CİMNASTİK İHTİSAS DERNEĞİ BALIKESİR’DE COŞTU

Türkiye geneli ve ülkemizden 300’ün üzerinde minik sporcunun yer aldığı 4. Balıkesir Cimnastik Turnuvası’nda Erbulut Cimnastik İhtisas Derneği sporcuları antrenörler Mustafa Erbulut ve Ulaş Azer nezaretinde 6 kategoride yarıştı. Turnuvada takımsal klasmanda iki şampiyonluk ve iki üçüncülük kupası kazanan Erbulut Cimnastik İhtisas Derneği sporcuları bireysel klasmanda da iki birincilik, üç ikincilik, iki dördüncülük ve üç de altıncılık madalyası elde etti.

MUSTAFA ERBULUT: ÖNÜMÜZDE ÇOK BÜYÜK HEDEFLER VAR

Erbulut Cimnastik İhtisas Derneği kurucusu ve antrenörü Mustafa Erbulut yarışmanın ardından yaptığı açıklamada, “Yüzümüzün akıyla ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşarken kısa sürede 30’un üzerinde performans sporcusuna ulaşarak bu başarıları elde etmek, yaptığımız işi doğru ve bilimsel yaptığımızın kanıtıdır. Durmak yok daha önümüzde çok büyük hedefler var.” ifadelerini kullandı.

ULAŞ AZER: BOL MADALYA, BOL KUPA, DEMEK Kİ YOL DA DOĞRU

Antrenör Ulaş Azer ise yarışma ile ilgili görüşlerini şu şekilde belirtti; “Ne güzel bir serüven. Yıllarca sporcu olarak gittiğim yarışmalara şimdi kendi sporcularımla gidiyorum. Sporculardan birinin de kendi oğlum olması ayrı bir mutluluk. Emeği geçen tüm kulüp antrenörlerimizi ve cesur yürekli tüm çocuklarımızı tebrik ederim. Ailelerine de gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkürler. Bol madalya, bol kupa, demek ki yol da doğru.”

Takımsal Dereceler
Minik B Erkekler Takım Şampiyonu
Küçük Erkekler Takım Şampiyonu
Minik B Kızlar Takım Üçüncüsü
Küçük Kızlar Takım Üçüncüsü

Bireysel Dereceler
Minik B Erkekler Enes Bulut İkinci
Minik B Erkekler Berk Mevlüt Dördüncü
Minik B Erkekler Sarp Menteşoğlu Altıncı
Minik A Erkek Muhammed Yusuf Taşköprü Altıncı
Minik A Kızlar Türkan Kılıç İkinci
Küçük Kızlar Elif Doğan Altıncı
Küçük Erkekler Kaan Öztürk Birinci
Küçük Erkekler Mehmet Karsu İkinci
Küçük Erkekler Eren Alış Dördüncü
Yıldız Erkek Poyraz Kartopu Birinci

Diğer Haberler

Başa dön tuşu