KıbrısManşetToplum

Cinayet zanlısı ülkemizde olabilir!

Katil zanlısı için Kuzey’de alarm!

Katil zanlısı için Kuzey’de alarm!

DEVRİM DEMİR

Limasol’da 6 Mayıs tarihinde Ukraynalı bir kadının öldürülmesine ilişkin KKTC makamları da alarma geçti. 25 yaşındaki Erkan Alkan’ın yakalanması için polis tarafından soruşturma başlatıldı.

35 yaşındaki talihsiz kadın, gece yarısından sonra Potamos Yermasoya bölgesindeki apartman dairesinde ölü bulunmuştu.

Adli tıp görevlilerinin otopsi raporunda, kadının boğulma yoluyla suç teşkil eden bir eylemle öldürüldüğü anlaşıldı. Cinayetin dün işlendiği tahmin ediliyor.

Yapılan ilk soruşturmada talihsiz kadının ölümü ile ilişkin Erkan Alkan’ın bağlantısı olduğu tespit edilerek yakalanması için polis soruşturma başlattı.

Güney yetkili makamları katil zanlısının Kuzey Kıbrıs’a kaçtığından şüphelendiği gerekçesi ile KKTC Polis Genel Müdürlüğüne ’de yazı gönderdi.

‘DERHAL’ TUTUKLANSIN… Polis Genel Müdürlüğü, tüm KKTC geçiş noktaları, hava yolu ve liman kapılarına adı edilen katil zanlısı Erkan Alkan’ın Güney Kıbrıs’ta işlenen bir cinayetten dolayı Güney Yetkili Makamları tarafından arandığını duyurdu. Polis, 01.11.1997 doğumlu Erkan Alkan’ın KKTC’ye giriş-çıkış yapması halinde alı konularak ‘Derhal’ tutuklanmasını ve ilgili kişilere teslim edilmesi yönünde mesaj çekti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu