KıbrısManşet

ÇMO Başkanlığı’na oybirliği ile Sibel Paralik seçildi

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) Çevre Mühendisleri Odası’nda (ÇMO) Başkanlığa oybirliği ile Sibel Paralik seçildi.

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) Çevre Mühendisleri Odası’nda (ÇMO) Başkanlığa oybirliği ile Sibel Paralik seçildi. KTMMOB Çevre Mühendisleri Odası’nın yeni Dönem Olağan Genel Kurulu, 9 Nisan 2022 Cumartesi günü KTMMOB binasında gerçekleştirildi.

Genel Kurula KTMMOB Genel Başkanı Tunç Adanır ve KTMMOB Yönetim Kurulu’nun Danışman Üyesi Seran Aysal da katılım gösterdi. Açılış konuşmasını oda başkanlığı görevini devreden Cemaliye Özverel Ekinci’in yaptığı Genel Kurulda Divan Başkanlığını Nilden Bektaş Erhürman, Divan Sekreterliği görevlerini de İbrahim Alkan ve Yasemin Çobanoğlu yaptı.

Faaliyet Raporunu Oda Genel Sekreteri İme Akanyeti okurken, Mali Raporun sunumunu da Oda Saymanı Can Kural yaptı. Mali Raporun oy birliği ile onaylanmasının sonrası oda başkanı ile oda organlarının belirlenmesine geçildi.

Sibel Paralik’in oy birliği ile ÇMO Başkanı seçildiği Genel Kurulda, Yönetim Kurulu Asli üyeliklerine Menteş Zorba, İme Akanyeti, Bengü Rıza, Vijdan Şengör, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine de Taibe Efe Çeliker getirildi. Denetleme Kurulu üyeleri ise Can Kural ve Cemaliye Özverel Ekinci’den oluştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu