GenelKıbrısManşetSpor

Çocuk fitnesçilerimiz Balkan Şampiyonası’nda

Çocuk fitnesçilerimiz, Hirvatistan'da düzenlenecek IBFF Uluslararası Balkan Çocuk Fitnes Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Çocuk fitnesçilerimiz, Hirvatistan’da düzenlenecek IBFF Uluslararası Balkan Çocuk Fitnes Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

HIRVATİSTAN’DA PODYUMA ÇIKACAKLAR

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’na bağlı Nev Çocuk Fitnes sporcuları 6-8 Mayıs tarihlerinde Hırvatistan’da gerçekleşecek olan IBFF Uluslararası Balkan Çocuk Fitnes Şampiyonası’na katılıyor. Şampiyonada KKTC bayrağıyla ülkemizi temsil edecek olan 4 sporcumuz Acrobatic Fitnes, Fitnes Dans, Acro Dans ve Kids Fitnes kategorilerinde podyuma çıkarak derece elde etmeye çalışacak.

SPORCULAR; MİRA, FUNDA, BEREN VE DİLAYDA

IBFF Uluslararası Balkan Çocuk Fitnes Şampiyonası’nda ülkemiz adına 6 yaş kategorisinde Mira Beyzade Özcan, 7 yaşta Funda Özberkan, 11 yaşta Beren Aral ve 13 yaş kategorisinde de Dilayda Çavuşgil yarışacak. Kafile başkanı ve Nev Çocuk Fitnes antrenörü de olan KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Asbaşkanı Neval Çelebioğlu Akgürgen şampiyonada ülkemizi temsilen uluslararası hakem olarak da görev alacak.

AKGÜRGEN: DAİMA ŞAMPİYONLUK İÇİN SAHNEDEYİZ

Şampiyona için bu sabah adadan ayrılarak Hırvatistan’a gidecek olan kafilenin sorumlusu Neval Çelebioğlu Akgürgen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. “Balkan Şampiyonası büyük arena. 26 ülke ve 2000’e yakın sporcunun bulunacağı zor bir yarışma. Biz Nev Fitnes olarak daima şampiyonluk için sahnedeyiz. Çünkü çok çalışıyoruz, çok emek veriyoruz ve durmak bilmiyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek bayrağımızı bu arenada da açmak en büyük hedefimiz.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu