KıbrısManşet

Çocuklar gülsün diye!

Girne’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklar sürüyor.

Girne’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklar sürüyor.

TÜM ÇOCUKLAR DAVLETLİ; ETKİNLİK ÜCRETSİZ!
Oyunlar oynanacak, dondurmalar yenilecek, eğlence doruklarda yaşanacak!

İKİ BAYRAM BİR ARADA…
Girne Belediyesi ekipleri hizmetlerini sürdürecek, 22-23 Nisan’da çocuklar için etkinlikler düzenleyecek. Girne Belediyesi de ekiplerinin her iki bayramın da sorunsuz geçmesi adına tüm hazırlıklarını tamamladığını duyurdu. Girne Belediyesi çocuklara unutulmaz bir gün yaşatmak için, çeşitli organizasyonlar düzenliyor. Son dönemlerde yaşanılan acı ve olumsuz olayları bir nebze olsun unutturabilmek ve çocuklara eğlenceli vakitler yaratabilmek adına gerçekleştirilecek olan etkinlikler 22-23 Nisan tarihleri arasında hayata geçecek.

ETKİNLİK ÜCRETSİZ…Girne Ramadan Cemil Meydanı eski Belediye binası önünde yapılacak olan etkinlikler, saat 10.00-18.00 arasında gerçekleşecek. “23 Nisan Çocuk Şenliği ve Bayram Kutlaması” adı ile yapılan etkinliklere tüm çocuk davet edilirken; etkinliklerin de ücretsiz olacağı bildirildi.

DONDURMA VE PAMUK ŞEKER DAĞITILACAK…
Şişme oyun alanları, müzik, eğlence, yüz boyama ve balon dağıtımı, palyaçolar ve maskotların olacağı 23 Nisan etkinliğinde 15.00-16.00 saatleri arasında Masal atölyesi, 14.00- 16.00 saatleri arasında ücretsiz dondurma ve pamuk şeker dağıtımı yapılacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu