GenelManşetTürkiye

Çocuklar hep gülsün

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında dün oynanan Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme karşılaşmasının 4. dakika 17. saniyesinde taraftarlar tribünlerden binlerce oyuncak sahaya atıldı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI SAHAYI OYUNCAKLARLA DONATTI:

Beşiktaş’ın Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle başlattığı “Bu oyuncak sana arkadaşım” kampanyası, siyah-beyazlı taraftarlardan büyük ilgi gördü. Beşiktaş`ın Vodafone Park`ta Fraport TAV Antalyaspor ile dün akşam oynadığı ve 0-0 biten erteleme karşılaşmasında tribünlerden binlerce oyuncak sahaya atıldı.

4.17’DE BİNLERCE PELUŞ OYUNCAK TRİBÜNDE SAHAYA ATILDI:

İlk depremin yaşandığı saat olan 4.17`ye ithafken maçın 4`üncü dakika 17. saniyesinde oyun durdu ve Beşiktaşlı taraftarlar, deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere yanlarında getirdikleri binlerce pelüş oyuncağı tribünlerden sahaya gönderdi.

“BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM”, “ÇOCUKLAR HEP GÜLSÜN”:

Oyuncakların atıldığı esnada stat hoparlöründen “Bir başkadır benim memleketim” şarkısı çalınırken, skorbordda da depremden etkilenen 11 ilin plaka kodu sergilendi. Siyah-beyazlı tribünlerden aynı esnada üzerinde “Batıdan doğuya bu camia arkanızda! Başımız sağ olsun” ve “Çocuklar Hep Gülsün” yazılı pankartlar açıldı.

FUTBOLCULAR DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI:

İki takımın yedek kulübesindeki oyuncular da görevlilerle birlikte sahaya atılan oyuncakların toplanmasına yardımcı olurken sahadaki birçok futbolcu duygu dolu anlar yaşadı. Deprem bölgesi takımlarından Gaziantep FK`den Beşiktaş`a kiralık olarak gelen Alexandru Maxim`in gözleri yaşardı.

ÜLKEMİZDE DE TÜM KESİMLER TARAFINDAN İLGİ GÖRDÜ:

Beşiktaş’ın “Bu oyuncak sana arkadaşım” kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği organizasyon sadece sahadaki taraftarlar tarafından değil ekran başındaki taraflı tarafsız tüm kesimler tarafından da büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edildi. Herkesi duygulandıran görüntüler ülkemizde de özellikle sosyal medyada farklı takım taraftarları tarafından da paylaşılarak dün gecenin en dikkat çekici konusu oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu