GenelKıbrısManşetTürkiye

“Çocuklarımızın yardıma ihtiyacı yok”

Depremde hayatını kaybeden Bahar-Ulaş Hüsam çiftinin çocuklarına açılan kampanyaya Ekici ailesi şiddetle karşı çıktı:

DEVRİM DEMİR

Türkiye’de Hatay-Antakya Öğretmen Evi’nde 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden Bahar-Ulaş Hüsam çiftinin iki çocuğu için açılan yardım kampanyasına Bahar Hüsam’ın ailesi büyük tepki gösterdi. Acılarının çok taze olduğunu, üzerine sosyal medyada böyle bir açıklama gördüklerini ve ikinci kez dünyalarının başlarına yıkıldığını kaydeden aile GIYNIK Gazetesi’ne konuştu.
Meydana gelen depremde kızını ve damadını kaybeden acılı anne İlksen Ekici, kızının emaneti olan iki yavrusunun yardıma muhtaç olmadığını bu kampanyaya şiddetle karşı çıktıklarını söyledi.

EKİCİ: BİZİM ÇOCUKLARIMIZIN ADINI KİMSE KULLANMASIN

Gözü yaşlı anne İlksen Ekici, aile olarak onayları olmayan bir bağış kampanyası başlatıldığını bunun torunları üzerinde de büyük psikolojik travma yaratacağını ifade etti. Kızı ve damadının emaneti olan iki torununun yardıma muhtaç olmadığını, bunun söz konusu bile olmadığını kaydeden İlksen Ekici, “Bu konuda bize geçtiğimiz haftalarda bilgi gelmişti ama kesinlikle onay vermedik. Bizim acımız çok büyük, çocuklarımızın da böyle bir yardıma ihtiyacı söz konusu değildir. Biz çocuklarımıza dört elimizle sarıldık, yapılacak olan bu bağış kampanyasına şiddetle karşı çıkıyoruz. Burada çocuklarımızın psikolojisi önemli sosyal medya kullanıyorlar. Yardım kampanyası yapılacaksa, okullara veya muhtaç ailelere yapılsın ama bizim çocuklarımızın adı altında böyle bir kampanya kesinlikle başlatılmasın, asla kabul etmiyoruz söz konusu bile olamaz” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu