Manşet

“Çok Güzel Hareketler 2” canlı performansı ile Moe Açık Hava Sahnesi’nde

Kıbrıs’ın kültür sanat rehberi olma hedefiyle kurulan Kültür Sanat Kıbrıs’ın (KSK) 4 bin kişi kapasiteli “Moe Açık Hava Sahnesi” Cuma günü "Çok Güzel Hareketler 2" canlı performansı ile kapılarını açıyor.

MOE nin ilk konukları arasında Cem Yılmaz – Tolga Çevik – Köfn – Fatma Turgut – Güldür Güldür Show – Mor ve Ötesi – gibi ünlüler var

Kıbrıs’ın kültür sanat rehberi olma hedefiyle kurulan Kültür Sanat Kıbrıs’ın (KSK) 4 bin kişi kapasiteli “Moe Açık Hava Sahnesi” Cuma günü Çok Güzel Hareketler 2 canlı performansı ile kapılarını açıyor.

Moe Açık Hava Sahnesi, Dr. Enver Haskasap ile Master Of Experience ve Fabric House Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Yakuboğlu’nun hayata geçirdiği Kültür Sanat Kıbrıs’ın ilk projesi olma özelliği taşıyor. Basına yapılan açıklamaya göre, Moe Açık Hava Sahnesi geçtiğimiz günlerde Yakın Doğu Üniversitesi kampüsündeki Dorana Residence’ın 9’uncu katında düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

Etkinlikte yurt dışında bulunan Dr. Enver Haskasap’ı temsilen Mustafa Akpolat konuşma yaptı. Daha sonra da Tufan Yakuboğlu söz aldı.

Akpolat, kültür sanat alanında dünyadaki seçkin örnekleri, yeni girişimleri, farklı akımları Kıbrıs’taki sanatseverlere sunmayı, adanın kültürel zenginliğini dünyaya tanıtmayı hedeflediklerini  söyledi.

Tufan Yakuboğlu ise konuşmasında, “İçinde Hayat Var” sloganıyla açılacak MOE Açık Hava Sahnesi’nin yaz boyunca Kıbrıs’ın sosyal ve kültürel yaşamına dokunacağını belirtti.

Yakuboğlu’nun paylaştığı 14 Haziran – 24 Eylül arasındaki etkinlik programı şöyle:

 “14 Haziran Çok Güzel Hareketler 2; 21 Haziran Can Yılmaz-Zafer Algöz /Burada Olan Burada Kalır; 22 Haziran Mor ve Ötesi Konseri; 5 Temmuz Ali Congun; 6 Temmuz Köfn Konseri; 13 Temmuz Fatma Turgut Konseri; 19 Temmuz Doğu Demirkol; 24-26 Temmuz Jimnastik Yarışmaları; 27 Temmuz Emre Aydın; 3 Ağustos Yaşlı Amca; 9 Ağustos Tahsin Hasoğlu; 10 Ağustos Adamlar; 16 Ağustos Baturay Özdemir; 6 Eylül Tolga Çevik Tolkshow, 7 Eylül Uzi; 20 Eylül Güldür Güldür Show ve 24 Eylül Cem Yılmaz.”  LHA

Diğer Haberler

Başa dön tuşu