KıbrısManşetPolisiye – AdliSiyasetToplumTürkiye

Çok sayıda Kıbrıslı siyasi ve işadamının şantaj videoları var!

Çok sayıda Kıbrıslı işadamı ve siyasilerin şantaj videolarının Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker’in eline ulaştığı açıklandı.

Çok sayıda Kıbrıslı işadamı ve siyasilerin şantaj videolarının Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker’in eline ulaştığı açıklandı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ‘basın sözcüsü’ olarak bilinen Emre Olur, Kıbrıs’taki yetkililere ve siyasilere şantaj yapmak için çekildiği ileri sürülen ‘kasetlerinin’ ellerinde olduğunu söyledi.

Ağırlaştırılmış müebbet ve 392 yıla kadar hapis cezası istenen Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, siyasilere ve bürokratlara şantaj yapmak için çekilen kasetlerin Sedat Peker’in eline geçtiğini açıkladı.

Sedat Peker ne demişti?

Peker’in açıklamaları şöyle:

“Suriye Lazkiye limanı…

Bu mal yakalandıktan sonra yeni bir güzergah kurmak için Venezuela’ya kim gitti, Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım Bey. Bu senenin başında, o mal yakalandıktan sonra iki kez gitti 4 kez kaldı. Karakas’tan geliyor, kuru yük gemileri doğrudan Türkiye’ye geliyor ama konteynır gemileri Dominik’te durup öyle geliyor. Dominik üzerinden de çok yakalanmalar başlayacak. Ben bizim liman çok önemli dedim ya, gemi girmez diyorlar, ben girer mi dedim. 30-35 metrelik yatlarla, 500 ton, bir ton, iki ton kokainler o şekilde dağılıyor. Suriye Lazkiye üzerinden de yapılıyor. 

Ben Binali Bey’in böyle bir organizasyon içinde olduğunu düşünmüyorum. Erkam Yıldırım’la ilgili çekilen kasetler vardı, sonra bu işin aparatı haline geldi. Neden kokain yakalanamıyor, Erkam Yıldırım’ın gemileri üzerinden de değil sadece. Bu organizasyonun Mehmet Ağar da tamamen ortasında. Erkam Yıldırım Süleyman Soylu dostluğuna bakın.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu