DünyaEkonomiGenelTürkiye

Coral, Rusya’nın 9 şehrinden daha Türkiye’ye uçuş koydu, kış döneminde de uçacak

Oti Holding’in Rusya’daki tur operatörü Coral Travel, 2022 Türkiye operasyonlarını genişletti. Coral, Rusya’nın iki bölgesinden Türkiye'ye kış boyunca, yaz döneminde de 9 yeni şehirden daha Türkiye’ye uçuş planladı.

Oti Holding’in Rusya’daki tur operatörü Coral Travel, 2022 Türkiye operasyonlarını genişletti. Coral, Rusya’nın iki bölgesinden Türkiye’ye kış boyunca, yaz döneminde de 9 yeni şehirden daha Türkiye’ye uçuş planladı.

KIŞ BOYUNCA UÇUŞLAR SÜRECEK

Coral Travel tarafından Antalya’da düzenlenen Starway ödülleri kapsamında basın toplantısında 2022 programları hakkında bilgi veren Coral Travel Genel Müdürü Ercüment Ünalan, Türkiye’ye yönelik charter uçaklarının Rusya’nın çoğu bölgesinden Aralık ayına kadar, Moskova ve St. Petersburg’dan ise tüm kış boyunca uçacağını söyledi.

Talebe göre kış uçuş programlarının Kazan, Samara, Ufa, Yekaterinburg ve diğer birçok şehirden de gerçekleşme olasılığı da bulunuyor.

TÜRKİYE’YE TALEP YÜKSEK

“Türkiye’ye talep yüksek çünkü, Güneydoğu Asya’daki ve Avrupa’daki kış destinasyonları Ruslara halen kapalı” diyen Ercüment Ünalan, Türkiye’de sonbahar tatillerine olan yüksek talebin Güneydoğu Asya’daki büyük kış destinasyonlarının yanı sıra Avrupa’daki kayak merkezlerinin hâla Ruslara kapalı olmasından kaynaklanıyor. Ünalan Mısır’da havanın Türkiye’ye göre daha ılık olduğunu, ancak şimdiye kadar Mısır’a charter ulaşımının sınırlı olduğunu söyledi.

Ünalan, Coral Travel olarak bu kış Bulgaristan’da ve Rusya’nın tatil beldelerinde kayak tatilleri sunacaklarını belirtti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu