KıbrısManşet

Countryside West’i keşfedin

Aile ve sosyal yaşam tarzlarına odaklanarak tasarlanan Countryside West, her ihtiyaca cevap vermek üzere tasarlanan tarzıyla üst düzey bir yaşam sunuyor.

Aile ve sosyal yaşam tarzlarına odaklanarak tasarlanan Countryside West, her ihtiyaca cevap vermek üzere tasarlanan tarzıyla üst düzey bir yaşam sunuyor.

BİRÇOK AVANTAJI BÜNYESİNDE BARINDIRAN PROJE
Esentepe’de konumlanan Sun Valley Resort & Residency’de lüks yaşam kavramını yeniden tanımlayan olağanüstü bir proje olan Countryside West’i tanıtmanın heyecanı yaşandı. Esentepe’de yer alan Countryside West, stüdyolardan geniş 1, 2 ve 3 yatak odalı dairelere kadar 522 üniteden oluşan bir koleksiyon sunarak sakinlerine olağanüstü bir yaşam alanı seçeneği sunuyor. Esentepe’nin kalbinde yer alan Countryside West, bölgedeki önemli tesislere kolay erişim sağlayan konumuyla ön plana çıkıyor. Countryside West, canlı şehir merkezine ve Ercan Havaalanı’na kolay erişim sunarak hem yatırımcılar hem de huzur ve erişilebilirliğin mükemmel karışımını arayan tatil misafirleri için cazip bir proje olarak büyük beğeni kazandı.

BİRİNCİ SINIF OTEL HİZMETLERİ
Doğal çevreyle kucaklaşan bir cennet olan ve sakinlerini manzaranın güzelliğiyle uyumlu bir yaşam deneyimine davet eden Countryside West projesi, birinci sınıf otel benzeri hizmetler ve tesisleri bünyesinde barındırarak, sakinleri için yüksek bir yaşam tarzı sağlıyor. Aile ve sosyal yaşam tarzlarına odaklanarak tasarlanan Countryside West, her ihtiyaca cevap vermek üzere tasarlanan birçok olanak sunuyor. Sakinler, davetkâr kafelerde kendilerini şımartabilir, restoranlarda yemeklerin tadını çıkarabilir ve bir dizi spor ve çocuk tesisiyle aktif ve eğlenceli kalabilir.

Countryside West’in ihtişamı içinde, her biri farklı tercihlere ve arzulara hitap eden benzersiz bir yaşam deneyimi sunan üç farklı köy hayat buluyor:

*Countryside West’in merkezinde yer alan Oasis Village, büyüleyici bir ana havuz ve bir aile havuzu olmak üzere iki geniş havuzla çevrili 370 üniteden oluşuyor.

*Canlı Bir Etkinlik Merkezi Lake Garden Village, projenin etkinlik alanına ev sahipliği yaparak sakinlerine enerji ve canlılık dolu bir ortam sunuyor.

*Huzurlu Bir Cennet Yemyeşil yeşilliklerin ortasında yer alan ve sakin mavi tonlarla yıkanan Sunny Hill Village, eşsiz ve huzurlu bir ortama sahip.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu