KıbrısManşet

Cratos Premium Hotel, Pulat ve Zeno Trading Ltd güvencesinde faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek

Bumerang Travel Ltd. tarafından Cratos Hotel'in tasarruf, işletme ve yönetim hakları için Pulat Trading Ltd ve Zeno Trading Ltd'e karşı açılan ara emri davasında karar verildi. Mahkeme, Bumerang Travel'in ara emri talebini reddetti


Bumerang Travel Ltd. tarafından Cratos Hotel’in tasarruf, işletme ve yönetim hakları için Pulat Trading Ltd ve Zeno Trading Ltd’e karşı açılan ara emri davasında karar verildi. Mahkeme, Bumerang Travel’in ara emri talebini reddetti.

Girne Kaza Mahkemesi tarafından, davanın nihai kararı verilene kadar Pulat Trading Ltd ve Zeno Trading Ltd’e devredilen Cratos Premium Hotel’in tasarruf, yönetim ve işletme haklarına yönelik açılan ara emri davası Bumerang Travel Ltd.’in aleyhine sonuçlandı.

Cratos Premium Hotel, Pulat Trading Ltd ile Zeno Trading Ltd güvence ve kalitesinde faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.

Ara Emri Davası’nın Pulat Trading Ltd ve Zeno Trading Ltd lehine sonuçlanmasıyla birlikte, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Turizm ve Çevre Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı’nda bekletilen Cratos Otel’in başta casino işletme izni olmak üzere tüm izinlerinin önündeki engel de kalkmış oldu. İlgili Bakanlıkların söz konusu izin işlemlerini ivedilikle gerçekleştirmesi bekleniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu