EkonomiGenelKıbrısManşet

Cratos Premium yaza merhaba dedi

Lezzetli restoranları ve eğlence mekanları ile tatilcilerin deyim yerindeyse ‘iple çektiği’ yaz mevsimini, Port Cratos ekibi de heyecanla bekliyor.

2021’E YENİLİKLERLE GİRİYOR… Lezzetli restoranları ve eğlence mekanları ile tatilcilerin deyim yerindeyse “iple çektiği” yaz mevsimini, Port Cratos ekibi de heyecanla bekliyor. Her sene olduğu gibi, bu muhteşem cazibe merkezi, 2021 yazında yine yenilikleriyle parmakla gösterilecek.

KIZGIN KUMLARDAN SERİN SULARA… Akdeniz’in en büyük eğlence kompleksi Port Cratos, bu yaz yine ilgi odağı olacak. Yazın çok sıcak yaşandığı cennet adada “Kızgın kumlardan serin sulara” deyimi bu yaz Port Cratos’ta ayrı yaşanacak.

MALDİVLER VE COCO BONGO ADASI… Maldiv villaları, Coco Bongo adası, La Plage ve kişiye özel cabanalarıyla yaz aylarının en çok tercih edilen adresi olan port Cratos bu yıl yine ilgi odağı olacak. Mey Blue Balık Restoranının ardından önümüzdeki günlerde Ocakbaşı Restoran da, lezzet severlerin hizmetine girecek.

Her sene olduğu gibi, bu muhteşem cazibe merkezi, 2021 yazında yine yenilikleriyle parmakla gösterilecek.
Akdeniz’in en büyük eğlence kompleksi Port Cratos, bu yaz yine ilgi odağı olacak. Yazın çok sıcak yaşandığı cennet adada “Kızgın kumlardan serin sulara” deyimi bu yaz Port Cratos’ta ayrı yaşanacak.

Kısa bir aranın ardından yeniden hizmete açılan Cratos Premium Hotel bünyesindeki Port Cratos bu yaza yine damga vuracak…

Maldiv villaları, Coco Bongo adası, La Plage ve kişiye özel cabanalarıyla yaz aylarının en çok tercih edilen adresi olan port Cratos bu yıl yine ilgi odağı olacak.

Mey Blue Balık Restoranının ardından önümüzdeki günlerde Ocakbaşı Restoran da, lezzet severlerin hizmetine girecek.

CAGE CLUB’DA ÇILGIN ŞOVLAR

Geçtiğimiz yaz aylarında adayı yerinden oynatan bir numaralı eğlence üssü Cage Club, bu yaz yine karşınıza çıkmayı hazırlanıyor.

Çılgın şovları ve konsept partileri ile Cage Club, bu yaz da dudak şovlara hazırlanıyor.

Maldivler’deki bembeyaz kum ile eşdeğer özel kumsalı üzerinde cafe-barı ve geleneksel nargile hizmeti verecek olan La Plage ile keyfinize keyif katacaksınız.

RESTORANLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Port Cratos, bu yaz da lezzette tarih yazmaya hazırlanıyor. Kıbrıs’ın iskele üzerindeki ilk restoranları olan Ocak Başı ve Mey Balık Restaurant, geçen yaz olduğu gibi bu yaz da akvaryumda hissi veren iskelesi ile muhteşem akşamlara imza atacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu