KıbrısManşetToplum

Creditwest Bank’a ‘Yılın Bankası’ Ödülü

Kuzey Kıbrıs bankacılık sektöründe 30 yıla yakındır hizmet veren Creditwest Bank, ‘En İyi Banka’ ödülünü aldı. Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği (İŞAD) tarafından düzenlenen törende, sektöründe başarılı bulunan kişi ve kurumlara ödüller verildi.

Kuzey Kıbrıs bankacılık sektöründe 30 yıla yakındır hizmet veren Creditwest Bank, ‘En İyi Banka’ ödülünü aldı. Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği (İŞAD) tarafından düzenlenen törende, sektöründe başarılı bulunan kişi ve kurumlara ödüller verildi.

ZAHEER: DÜNYA STANDARTLARINDA BANKACILIK

Ödülü banka adına alan Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer, başarının ekip işi olduğunu belirterek, tüm çalışma arkadaşlarına, organizasyon komitesine ve ticari hayatta çok kısa sayılacak sürede kendilerini “En İyi Banka” konumuna getiren Kıbrıs halkına teşekkür etti.

Zaheer, bankanın son 9 yıldır aktif büyüklükte, kredi ve mevduat rakamlarıyla sektörde çok önemli yere geldiğine işaret ederek, Kuzey Kıbrıs bankacılık sektöründe uluslararası ISO/IEC 27001:2013 sertifikası alan ilk ve tek banka olduklarını hatırlattı.

Bankanın yine bir ilk olarak Local Pay uygulamasıyla kendi ödeme sistemini kurduğunu ifade eden Zaheer, West Notifier uygulaması ile telefon bankacılığında uluslararası düzeyde ‘En iyi Mobil Bankacılık Uygulaması’ ödülünü alan ilk ve tek banka olduklarının altını çizdi.

Bankacılık ve ödeme sistemleri ile ilgili tüm geliştirme ve yazılımları kendi bünyesindeki mühendisleri ile geliştirdiklerini belirten Zaheer, Kıbrıs gençlerine imkân sağlandığı taktirde sıra dışı başarılar sağladıklarını, bunun da en önemli örneğinin Creditwest Bank olduğunu söyledi. Zaheer, Creditwest markasını dünya piyasalarına açmayı da hedeflediklerini vurguladı.

Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer, üretime desteklerinin her zaman sürdüğünü hatırlattığı açıklamasında, tarım ve hayvancılığa yönelik çıkarttığı ürünlerle Toprak Ürünleri Kurumu’yla son derece verimli ve sorunsuz çalışarak 4 yıldır üreticilerin emeklerinin karşılığını tam ve zamanında almasını sağladıklarını ifade etti. Zaheer, dijital uygulamaları üzerinden 7/24 para transferi gerçekleştirdiklerini de belirterek, bu hizmeti veren ilk yerel banka olduklarına işaret etti.

Zaheer, son olarak, tüm bu yeniliklerin yanı sıra sosyal sorumluluk bilinci ile çevreden ekonomiye, sağlıktan eğitime birçok alanda sosyal projeleri hayata geçirdiklerini ve geçirmeye devam edeceklerini de müjdeledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu