KıbrısManşetSpor

Creditwest çalışanlarının bowling keyfi

Creditwest Bank’ın yaklaşık 260 çalışanı ve aileleri, düzenlenen bowling turnuvasında keyifli vakit geçirdi.

Creditwest Bank, yoğun ve başarılı geçen iş günlerinin ardından çalışanları ve aileleri için bowling turnuvası düzenledi. Çalışanların birbiri ile kaynaşıp takım ruhunun güçlenmesini sağlamak amacıyla düzenlenen turnuva, dostça bir havada zevkli mücadelelere sebep oldu.
Creditwest Bank’ın şirket içi düzenlediği ve en sevilen etkinliklerinden birisi olan bowling aktivitesine yaklaşık 260 Creditwest Bank çalışanı katıldı. Çalışanlar, 22 takım şeklinde bowling parkurunda birbiri ile mücadele etti.

Dereceye girenler ödül aldı

Geleneksel hale gelen organizasyonun bu yılki şampiyonu Gemikonağı Şubesi takımı “Xero” olurken, ikinciliği Pazarlama Birimi takımı “Enercii” ve üçüncü en yüksek skoru ise Merkezi Operasyon birim takımı olan “MOPS” aldı. 
Kadınlarda en yüksek puanı ‘Şerife Dinsev’ alırken, erkeklerde de ‘Aleksei Afonin’ birinci oldu.

Dereceye giren takım ve oyunculara Local Pay ödülleri, Genel Müdür Mazher Zaheer ve Mali Kontrol ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şahin Pekel, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eliz Ulusoy ve Kredilerden Sorumlu Koordinatör Caner Demircioğlu tarafından verildi.

“Takım ruhunun yaşandığı bu gibi aktivitelerimiz devam edecek”

Genel Müdür Mazher Zaheer, çalışanların birbiri ile kaynaştığı ve takım ruhunun yaşandığı bu gibi aktiviteleri düzenlenmeye devam edeceklerinin altı çizildi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu