KıbrısManşetSiyasetToplum

CTP Milletvekili Barçın ile İstatistik Kurumu Başkanı Demir arasında sosyal medyada tartışma!

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Devrim Barçın ile İstatistik Kurumu Başkanı İrfan Tansel Demir arasındaki polemikler sosyal medya üzerinden devam ediyor.

Barçın’ın bir paylaşımının altına yorum yapan Demir, “Ayıplar olsun sana Devrim Barçın” ifadelerini kullanırken, Barçın ise Demir’e yanıt olarak, “Kendi hatasını kabul edip özür dilemeli” dedi.

İstatistik Kurumu Başkanı İrfan Tansel Demir, Gökhan Altıner’i Kıbrıs Postası TV’de hazırlayıp sunduğu ‘Sabah Postası’ isimli programda açıkladığı 4 ay sonraki sonraki hayat pahalılığı öngörüsünü meclise taşıyan CTP Milletvekili Devrim Barçın’ın, konuyla ilgili sosyal medya paylaşımına “Ayıplar olsun sana Devrim Barçın” yanıtını verdi.

Barçın, Tansel’in önce kendi hatasını anlaması gerektiğini söyleyerek, “Kendi hatanı kabul edip, hem basın emekçilerini yalancılıkla suçlamaktan hem de hiçbir bilimsel veri ortaya koymadan yaptığı açıklama ile ülke ekonomisine zarar vermeye devam ettiği için özür dilemeli” diye konuştu.

Barçın‘ın açıklamasının tamamı şöyle;

“Sn. Ünal Üstel’e bağlı İstatistik Kurumu’nun başkanı Sn. İrfan Tansel Demir’in bir bürokrat olarak gönderim altına yaptığı yoruma bakın dostlar.

Basın önünde bilimsel temelde tartışma çağrılarıma olumlu cevap vermeyip, Facebook’taki gönderim altına yorum yaparak Kurum yönetmeye çalışan bürokrata bakın hele.

Söylemedim dediği her şey Kıbrıs Postası tarafından video olarak da yayınlanmıştır ki onları da bir sonraki gönderimde kaynak göstererek video olarak da paylaşacağım.

Kendi hatasını kabul edip özür dileyeceğine, hem basın emekçisi dostlarımızı haksız bir şekilde yalancılıkla suçlamakta hem de liyakatsiz bir atama olduğunu ispatlarcasına hiçbir bilimsel veri ortaya koymadan her yaptığı açıklama ile ülke ekonomisine zarar vermeye devam etmektedir.

Umutlarınız Kuşatılmasın Dostlar. Bu ve bunun gibi liyakatsiz atamaların ülkemizde yarattığı her hatanın bedelini tek tek soracağız.”

Kaynak: Kıbrıs Postası

Diğer Haberler

Başa dön tuşu