GenelKıbrısManşetSiyasetToplum

CTP Milletvekili Kürşat: Halktan ‘erken seçim’ talebi yükseliyor, bu toplumun daha fazla kaybedecek vakti yok!

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Fide Kürşat, Boğaziçi ve Ergazi köylerine yaptığı ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından “halktan gelenleri” paylaştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan CTP Milletvekili Kürşat, “Bölge halkının gündemi; plansız yapılaşma, kontrolsüz nüfus artışı, yabancılaşma, yolsuzluk, rüşvet, fahiş elektrik faturaları, hayat pahalılığı, üretim maliyetlerinin artışı ve tüm bunlara müdahil olmayan, gailesiz yok hükmündeki sözde hükümetti” dedi.

Kürşat, halktan ‘erken seçim’ talebinin yükseldiğini kaydederek, “Kurultayları onlara kalsın, halkın iradesine başvurma zamanı geldi. Bu toplumun daha fazla kaybedecek vakti yok” ifadelerini kullandı.

Her geçen gün bu memlekete telafisi mümkün olmayan zararlar verildiğini dile getiren Kürşat, “Acil olarak nüfus politikasına, imar planlarına, eğitimde, sağlıkta, ekonomide tarımda sürdürülebilir politikalara ihtiyaç var” diye konuştu.

Kürşat, “5 yıllık sosyal, kültürel, ekonomik kalkınma planının hazırlanması ve devlet politikası olarak meclisten geçirilmesi elzemdir” açıklamasında bulundu.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu