KıbrısManşet

CTP Yöneticisi Akıncı’ya ‘beceriksiz ve tembel’ dedi

Attığı her 2 twitten birinde Cumhurbaşkanı Akıncı’ya eleştiri sınırlarını aşan hakarete varan suçlamalar yapan CTP Parti Meclisi Üyesi Halil Uskuri, Cumhurbaşkanı Akıncı’ya bugün de “beceriksiz tembel” dedi

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Attığı her 2 twitten birinde Cumhurbaşkanı Akıncı’ya eleştiri sınırlarını aşan hakarete varan suçlamalar yapan CTP Parti Meclisi Üyesi Halil Uskuri, Cumhurbaşkanı Akıncı’ya bugün de “beceriksiz tembel” dedi.
AB’nin Kıbrıslı Türklere yönelik açıkladığı programın 14 yıldır değişmediğini ifade eden CTP’nin kurultaydan sonraki en yetkili organında görev yapan Halil Uskuri, 14 yılın faturasını “beceriksiz ve tembel” diyerek Akıncı’ya kesti.

PARTİ İÇİNDE DE TEPKİ ÇEKTİ

Uskuri, CTP Genel Başkanlığı yapan Mehmet Ali Talat’ın ve UBP Genel Başkanı Eroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı görevinde oldukları yıllara tek kelime etmedi. Uskuri’nin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar bir süre önce partide gündem olmuş, CTP’nin çözüm güçleriyle değil statükocularla mücadele eden bir kültürü olduğu belirtilerek yönetici konumundayken ısrarla sürdürdüğü bu tutumu eleştirilmişti.

HALİL USKURİ KİMDİR?

1995 yılında Güzelyurt’ta doğdu. İlköğrenimini Lefke Istiklal Ilkokulunda, orta öğrenimini Yakın Doğu Kolejinde tamamladı. University of Hull Pazarlama bölümünden mezun oldu. University of Cyprus’ta MBA programını tamamladı. Lefke Avrupa Üniversitesinde doktora öğrencisidir. Son iki dönemdir CTP Gençlik Örgütü MYK üyesidir. Aile şirketinde çalışmaktadır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu