KıbrısManşet

CTP’li vekil Şahiner’den, Cumhurbaşkanı Tatar’a: Farkında mısınız?

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Salahi Şahiner sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a tepki gösterdi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Salahi Şahiner, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a tepki göstererek Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin hedef gösterildiğini ifade etti ve, “Üslubunuz ve ekmeye çalıştığınız nifak tohumlarıyla bu halkı vaat ettiğiniz geleceğe götüremezsiniz ancak geçmişin karanlığına gömersiniz Sayın Tatar” sözleri ile sosyal medya hesabından karşılık verdi.

“SEVİYESİZLİĞİNİZ, CAHİLLİĞİNİZ VE İŞ BİLMEZLİĞİNİZLE HER GEÇEN GÜN CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMINA İTİBAR KAYBETTİRİYORSUNUZ”

CTP’li vekil Şahiner, şöyle devam etti:

Kendi halkını hain olanlar ve olmayanlar diye bölen ve ötekileştiren; bulunduğu makamın tarafsızlık ilkesi ile bağdaşmayacak şekilde, sosyal medya üzerinden asılsız, hadsiz ve çapsız ithamlarda bulunarak Cumhuriyetçi Türk Partisi’ni hedef gösteren, farklı siyasi görüşlere tahammül bile edemeyen bir cumhurbaşkanı düşünün. Geçmişten getirdiğiniz ve hiç değiştiremediğiniz, her gün özene bezene cilalayıp yeniden gözümüze soktuğunuz statükocu zihniyetiniz, ayrıştırıcı üslubunuz ve ekmeye çalıştığınız nifak tohumlarıyla bu halkı vaat ettiğiniz geleceğe götüremezsiniz ancak geçmişin karanlığına gömersiniz Sayın Tatar.
Seviyesizliğiniz, cahilliğiniz ve iş bilmezliğinizle her geçen gün Cumhurbaşkanlığı makamına itibar kaybettiriyorsunuz. Farkında mısınız? Siz bir cumhurbaşkanısınız. O mevkiye nasıl geldiğinizi hepimiz çok iyi bildiğimiz gibi nasıl layık olamadığınızı, taşıyamadığınızı hepimiz görüyoruz. . Para ve makam için bu ülkede kimlerin hainlik yaptığını en iyi yine bu halk bilmektedir. Siyaseti dünün ucuz hamaset edebiyatı ile, sığ bir demagojiye indirgeyerek geleceğe yürüyemezsiniz çünkü gelecekte uzlaşı, diyalog, hoşgörü, saygı ve demokrasi var. Biz Cumhuriyetçi Türk Partisi olarak bu ülke için böyle bir gelecek düşlüyoruz, Kıbrıs Türk halkının böyle bir geleceğe layık olduğuna inanıyoruz. Bunun için de var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu