KıbrısManşetSiyasetToplum

Cuellar, Rum Yönetimi Başkanı Hristodulidis ile ikinci kez görüştü

BM Genel Sekreterinin Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin Cuellar, adadaki sivil toplumla, gençler ve kadınlarla yaptığı temasların kendisini cesaretlendirdiğini, bu temaslarına Pazar gününe kadar devam edeceğini söyledi

BM Genel Sekreterinin Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin Cuellar, adadaki sivil toplumla, gençler ve kadınlarla yaptığı temasların kendisini cesaretlendirdiğini, bu temaslarına Pazar gününe kadar devam edeceğini söyledi.

Maria Angela Holguin Cuellar: Adadaki temaslarım beni cesaretlendirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterinin Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin Cuellar, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis’le bugün bir saat süren bir görüşme yaptı.

Holguin, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis ile ikinci kez görüştü.

HRİSTODULİDİS İLE GÖRÜŞME

Ant1 ve diğer internet gazetelerine göre, Holguin yaklaşık bir saat süren görüşme sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, adadaki sivil toplumla, gençler ve kadınlarla yaptığı temasların kendisini cesaretlendirdiğini, bu temaslarına Pazar gününe kadar devam edeceğini söyledi.

Holguin, adaya iki hafta sonra döneceğini ancak öncesinde Ankara’da, ardından da Atina’da görüşmeler yapacağını açıkladı.

Holguin eski Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile yarın (3 Şubat cumartesi) saat 18.00’de Limasol’daki siyasi ofisinde ziyaret edip, görüşecek.

BM Genel Sekreteri’nin Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin Cuellar bugün Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile saat 17.00’de bir araya gelecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu