KıbrısManşetToplum

Cumartesi ve Pazar günü İskele’de bisiklet yarışı gerçekleştirilecek

25 ve 26 Kasım 2023 Cumartesi ve Pazar günü, İskele’de, Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından bisiklet yarışı (Kuzey Kıbrıs Granfondo) gerçekleştirilecek.

Cumartesi günkü bisiklet yarışı; saat 09:30’da İskele Long Beach’te bulunan Babutsa Büfe önünde başlayıp, Lokum Çemberi-Ünimar Çemberi, İskele şehir içi, Ardahan, Turnalar, Ergazi, Büyükkonuk, Çayırova ve İskele Boğaz güzergahı takip edilerek yine Babutsa Büfe önünde bitecek.

Pazar günkü bisiklet yarışı ise; saat 09:30’da İskele Long Beach’te bulunan Babutsa Büfe önünde başlayıp, Lokum Çemberi-Akova, Mallıdağ, Tatlısu, Mersinlik, Kaplıca, Büyükkonuk, Çayırova ve İskele Boğaz güzergahı takip edilerek yine Babutsa Büfe önünde bitecek.

Polis tarafından yapılan açıklamada; belirtilen yol güzergahları üzerinde, bisikletli sporculara polis eskortunun eşlik edeceği ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşakların ve çemberlerin polis tarafından kesilerek araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Polis ayrıca, bahse konu yol güzergahlarını kullanacak olan sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu