KıbrısManşet

Cumhurbaşkanı adayı Arıklı, ev karantinasında

Ülkede giderek artış gösteren yerel covid-19 vakaları nedeniyle seçim propagandalarına ara verme kararı aldıklarını dile getiren YDP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Erhan Arıklı, “2 arkadaşımızın test sonucunun pozitif çıkması, ne kadar isabetli bir karar aldığımızın göstergesidir” dedi

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Yeniden Doğuş Partisi’nin yetkili kurullarında görev yapan 2 kişinin pozitif covid-19 vakası olduğunun tespit edilmesi sonrası, Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Erhan Arıklı, kendisini evinde karantinaya aldı.

Ülkede giderek artış gösteren yerel covid-19 vakaları nedeniyle seçim propagandalarına ara verme kararı aldıklarını dile getiren YDP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Erhan Arıklı, “2 arkadaşımızın test sonucunun pozitif çıkması, ne kadar isabetli bir karar aldığımızın göstergesidir” dedi. Pozitif vaka oldukları tespit edilen iki YDP’li yöneticinin aileleri ve yakınlarının test sonuçlarının negatif çıktığını kaydeden Arıklı, “Şu an seçimin yine ertelenmesi tartışılıyor. Biz seçimlerin erkene alınmasını çok öncesinden önermiştik. Eğer bu önerimiz dikkate alınsaydı, vakaların ve bulaşın en az olduğu Haziran ve Temmuz aylarında seçim yapılacaktı ve bu tartışmalara gerek kalmayacaktı” şeklinde konuştu.

Hükümetin aldığı tedbirlerin yetersiz olduğunu, halkın da tedbirlere artık hiçbir şekilde uymadığını belirten Arıklı, pozitif olan vakaların hastalığı hafif şekilde atlatmasının en sevindirici taraf olduğunu dile getirdi.

https://www.facebook.com/GiynikGazetesi/videos/654578005173937/

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu