KıbrısManşet

Cumhurbaşkanı Akıncı: Önceliğimiz yurttaşlarımızın sağlığı

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Gazimağusa Küçük Sanayi Sitesi’ndeki atölyelerle işyerlerini ziyaret ederek iş insanı, esnaf ve yurttaşlarla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Gazimağusa Küçük Sanayi Sitesi’ndeki atölyelerle işyerlerini ziyaret ederek iş insanı, esnaf ve yurttaşlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de zor bir dönemden geçtiğini belirterek dışarıdan gelen pozitif Kovid-19 vakaları sebebiyle, yerel bulaşın çoğaldığına değindi.

Hükümetin, sağlık uzmanlarının sesine kulak vermesi gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Akıncı, gereken tedbirlerin tez zamanda uygulanması gerektiğini kaydetti.

Kapanma kararının ardından iki ayı aşkın bir süre de sıfırlanan Covid-19 vakalarının, hükümetin açılımı doğru yönetememesiyle birlikte yeniden baş gösterdiğini belirten Akıncı, önceliğin halk sağlığı olduğunu, bu kez doğru kararların zamanında alınması gerektiğini belirtti.

Akıncı, yurttaşların da maske kullanımı, kişisel hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymasının gerekliliği konusunda bir kez daha uyarıda bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu