ManşetTürkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında rahatsızlandı

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirirken rahatsızlandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirirken rahatsızlandı. Birden kesilen yayın, yaklaşık 20 dakikalık aranın ardından yeniden başladı. Erdoğan yaklaşık 12 dakika daha yayında kaldıktan sonra “Cumhurbaşkanı Seçim Özel” adlı program bitirildi.

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı, Kanal 7 ve Ülke TV’nin ortak canlı yayının saat 22.00’de başlayacağı açıklanmıştı. Ancak yayın 23.30’da başladı.

Erdoğan, “Koalisyon ortakları verdikleri her sözle terör örgütlerine, teröristlere ümit veriyor. Cezaevindeki teröristler şu an 14 Mayıs’ı bekliyor” diyerek muhalefeti eleştirdi.

23.40 sıralarında Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Erdoğan’a “seçimi kazanırsa yeni kabinede mevcut bakanlardan kimsenin olup olmayacağını” ve “kampanya paketlerindeki somut taahhütlerini” sordu. Erdoğan’dan yanıt gelmezken, kamera Hasan Öztürk üzerinde sabitlendi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu