KıbrısManşet

Cumhurbaşkanı kararı onayladı; Eşi ve kızı kararı doğru bulmadı

Sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkilere siyasetçiler, sendikalar, sağlıkçılar, Cumhurbaşkanı'nın kızının ve eşinin yorumları da eklendi.

Ciddi şekilde eleştirilen hükümet için Ali Pilli’nin görevden alınması ‘Haksızlık’ olarak değerlendirirken bazı siyasetçiler Ali Pilli’nin günah keçisi seçildiğini aktardı.

Ali pilli’nin görevden alınmasına ardı ardı kesilmeyen tepkiler geliyor. Son dakika alınan bu kararın geçen hafta gündeme geldiğinde Başbakan Ersan Saner’in bu iddiaların spekülasyon amaçlı olduğunu savunmasına gelen tepkiler ise “Madem ki Ali Pilli’yi görevden alacaktınız o zaman geçen hafta çıkan haberleri neden yalanladınız” şeklinde oldu.

Cumhurbaşkanı’nın onayladığı karara eşi ve kızı tarafından Ali Pilli’ye destek çıkması ise de gözlerden kaçmadı.

İşte siyasetçilerin, sendikaların, sağlıkçıların, Cumhurbaşkanı’nın kızının ve eşinin yorumları:

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar ve kızı Canev Tatar, Ali Pilli’nin görevden alınmasına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Tatar’ın kızı Canev Tatar sosyal medya hesabından Ali Pilli’nin fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda, “Çok üzgünüm, bu zor günlerde birlik olmamız sağlığı düşünmemiz gerekirken bunlar doğru değil” ifadelerini kullandı.

Kızı Canev Tatar’ın bu paylaşımını kendi hesabından da paylaşan Ersin Tatar’ın Eşi ise, “Çok yanlış oldu, hiç tasvip etmiyorum. Çok yanlış oldu kabine değişse de bu şekilde olmamalıydı, ne acemice ve duyarsız bir hamle” ifadelerine yer verdi.

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu