FutbolKıbrısManşetSiyasetSporToplum

Cumhurbaşkanı Tatar: “Bu iş Sağlık Bakanlığı ile çözülmüyorsa ben çözerim”

Cumhurbaşkanı Tatar KTFF'ye destek belirterek, “bu iş Sağlık Bakanlığı ile çözülmüyorsa ben çözerim” dedi

GIYNIK ÖZEL – EMEL DOĞAN

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Gönyeli Dayanışma Gecesinde büyük bir belirsizlik içerisinde olan ülke futbolu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Gönyeli Dayanışma Gecesinde esprili konuşmalarıyla keyifleri yerine getirdi.

Futbol camiasının önemli isimlerinin de yer aldığı etkinlikte konuşan Tatar, “Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Böyle güzel bir gece organize edildiği için teşekkür ederim. Ben de spordan gelme biriyim. 20 yıl önce biliyorsunuz Yenicami Kulüp başkanıydım. Ve orada hayatı ve zorluklarını çok iyi öğrendim. Çünkü işler iyi gittiğinde en büyük başkan bizim başkan, işler kötü gittiğinde ise mahalleye…” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun Sağlık Bakanlığı ile çözemediği işi ben çözeceğim” dedi.

KTFF’ye destek belirten Tatar, “Sayın Ali Pilli ile anlaşıldı mı anlaşılmadı mı bilemem ama ben bu işle yakından ilgileneceğim. Çünkü bunlar bu işi çözemiyor. Ben futbol ve spor geçmişi olan bir cumhurbaşkanı olarak bu işe el atacağım. Ben bu işi çözeceğim…” şeklinde konuştu.

Gecede Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu da yer aldı. Cumhurbaşkanı Tatar, Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu’nun da futbol için destek vereceğini dile getirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu