KıbrısManşetSağlıkSiyasetSpor

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda pozitif vaka paniği

Cumhurbaşkanlığı Spor Komitesi Başkanı ve Spor Dairesi Dış ilişkiler Amiri Sertaç Bozatlı koronavirüse yakalandı. Bozatlı’nın, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu dâhil olmak üzere çok sayıda temaslısı olduğu ifade ediliyor

Cumhurbaşkanlığı Spor Komitesi Başkanı ve Spor Dairesi Dış ilişkiler Amiri Sertaç Bozatlı koronavirüse yakalandı. Haftalık rutin testini yapan Bozatlı’nın test sonucu pozitif çıktı. İkinci testin sonucu da bugün pozitif çıkan Sertaç Bozatlı karantinaya giriyor.

Son olarak Cumhurbaşkanlığı tarafından 13 Mart tarihinde servis edilen spor içerikli bir haberde, test sonucu beklenen Bozatlı’nın, Cumhurbaşkanı Tatar, KTFF Başkanı Sertoğlu ve KTFF Yönetim Kurulu’ndan isimlerle bir görüşme yaptığı dikkatlerden kaçmadı. Bozatlı’nın son günlerde temas ettiği isimler tespit edilerek, karantina süreçleri başlatılacak. Bozatlı’nın, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu dâhil olmak üzere çok sayıda temaslısı olduğu ifade ediliyor.

14 GÜN KARANTİNADA

Hastanede karantina süreci bugün başlayacak olan Sertaç Bozatlı’nın herhangi bir sağlık sıkıntısı bulunmuyor ve hiçbir belirti de görmedi.

Sağlık Bakanlığı kurallları çerçevesinde tedavisine başlanacak olan Bozatlı, yaptığı açıklamada, “Sağlık durumum iyi. Devlet hastanesinde tedavime başlanacak. 14 gün karantinada bulunacağım. En kısa sürede yeniden sağlıklı günlerde görüşmek üzere. Herkesin kurallara uyarak sporunu yapması ve sağlıklı kalması dileklerimle” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu