KıbrısManşetSporToplum

Cumhuriyetin 100. yılını kutladılar

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yılında, KKTC Badminton Federasyonu’nun TC Lefkoşa Büyükelçiliği ve TC Gençlik ve Spor Bakanlığı KKTC Koordinatörlüğü desteğiyle düzenlediği Badminton Şenliği dün gerçekleşti

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yılında, KKTC Badminton Federasyonu’nun TC Lefkoşa Büyükelçiliği ve TC Gençlik ve Spor Bakanlığı KKTC Koordinatörlüğü desteğiyle düzenlediği Badminton Şenliği dün gerçekleşti.

Organizasyonda çocukların eğlenceli yarışmalarla badminton sporunu tanımaları sağlandı.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda, TC Gençlik ve Spor Bakanlığı KKTC Koordinatörü Mithat Tekçam, TC Lefkoşa Büyükelçiliği birinci Müsteşarı Zerrin Kandemir ve Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Abdullah Aktaş’ın da katıldığı badminton şenliğinin sonunda çocuklara katılım belgeleri verildi ve Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılı anısına şapkalar hediye edildi.

Federasyon başkanı Fırat Deniz de yaptığı konuşmada 100. yılda böyle bir organizasyon düzenlemekten dolayı mutlu olduklarını, badminton şenliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek yoğun katılımdan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu