KıbrısManşet

Cypfruvex Yönetim Kadrosu işçileri ile birlikte narenciye topladı

Cypfruvex Yönetim Kadrosu işçileri ile birlikte narenciye hasadında katıldı.

Mayıs ayına gelmeden Türkiye’nin koronavirüs kapsamında kapılarını kapatmasıyla birlikte işçi sıkıntısı yaşayan Cypfruvex yönetim kurulu işçiler ile birlikte narenciye hasadına katıldı.

Hasat ekibi sıkıntısı yaşayan Cypfruvex, meyveler dalında kalmasın diye seferberlik başlattı. Yönetim Kurulu’ndan ofisteki personele ve hatta temizlik işçisinden kahveciye kadar tüm Cypfruvex personeli tarlaya inip narenciye hasadını gerçekleştiriyor.

Cypfruvex Genel Müdür Cemal Redif’in de katıldığı narenciye hasadında Gıynık Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. “Üzerimizdeki kıyafetlerden asla gocunmuyoruz. Alın teri ile kazanılan bir paradır. Gerekirse kravatımızı takıp saraya da gitmeyi biliriz. Tüm çalışanlarımız bu kampanyaya desek vermiştir. Kampanyadaki amacımız şov yapmak değil tek amacımız 75 yılından neredeyse 90’lı yıllara kadar kendi ürününü hasat eden bir KKTC işçisi varken şuan 20-25 yıldır dışarıya bağımlı bir iş gücü ile yürümek zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Ülkede işsizlik var diye herkesin bağırdığını ifade eden Redif, “İşte size iş gelin alın teriniz ile paranızı kazanın” diyerek önümüzdeki yıl daha fazla işçiye ihtiyaç duyulacağının da altını çizdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu