GenelKıbrısManşet

Cypfruvex’te tören yapılacak

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve ekibi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel ile birlikte bir dizi temaslarda bulunmak üzere KKTC'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve ekibi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel ile birlikte bir dizi temaslarda bulunmak üzere KKTC’ye resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor.

Ziyaretin kapsamında, Yılmaz ve heyeti, KKTC ile Türkiye Cumhuriyeti arasında gerçekleşecek olan mali protokol kapsamında ele alınacak konuları görüşecek. Özellikle Cypfruvex soğuk hava depoları ve Güzelyurt hastanesi inşaatının tamamlanması için gerekli adımların atılması için temaslarda bulunacaklar ve yerinde ziyarette bulunacak.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt UBP İlçe Başkanı Mutlu Atasayan, Cypfruvex Ltd Müdürü Cemal Redif ve CYPFruvex Yönetim Kurulu Başkanı Ratip Irıkoğlu, yarın saat 11:00’da Cyprufex Ltd’de yapılacak tören için fabrikada hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Cypfruvexmüdürü Cemal REDİF, Açılışa tüm bölge halkı olmakla birlikte üreticimiz davetlidir dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu