Genel

Cyprocable’ın, 2021 yılı faaliyetlerinde markalaşma süreci ve yeni atılımları öne çıkıyor

Cyprocable, Kuzey Kıbrıs’ta tesisat kablosu, bükülgen kablo ve 0,6/1 kV alçak gerilim enerji kablosu imalatı yaparak sektörde önemli bir yer edinirken, gelişen teknolojiye göre attığı adımları, yatırımları ve deneyimli çalışanları ile ürün, hizmet, güven ve kalite çemberindeki ilerici vizyonuyla enerji kablosu pazarında vazgeçilmeyen ticari bir paydaş olma yolunda ilerliyor

Cyprocable, Kuzey Kıbrıs’ta tesisat kablosu, bükülgen kablo ve 0,6/1 kV alçak gerilim enerji kablosu imalatı yaparak sektörde önemli bir yer edinirken, gelişen teknolojiye göre attığı adımları, yatırımları ve deneyimli çalışanları ile ürün, hizmet, güven ve kalite çemberindeki ilerici vizyonuyla enerji kablosu pazarında vazgeçilmeyen ticari bir paydaş olma yolunda ilerliyor.

Cyprocable Genel Müdürü Hasan Özbek, 2021 yılı yarıyıl değerlendirmesi yaparak, bayilik sistemlerinden ihracat hedefine, son yılda neler gerçekleşti, ilerleyen dönemlerde ne gibi yenilikler olacak gibi konularda önemli açıklamalarda bulundu. Özbek’in değerlendirmeleri şöyle: “Sürdürülebilir büyüme stratejisiyle ilerleyerek modern üretim tesislerimizde kaliteli, güvenilir ürünlerimiz ile şirketimizin ve KKTC’nin rekabet gücüne ivme kazandırdığımız ve sektördeki pazar payımızı sürekli arttırarak ülke ekonomisine katkıda bulunduğumuz bir yıl yaşadık ve yaşıyoruz. Ülkemizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu pandeminin halen devam eden olumsuz etkilerine rağmen, etkili bir yönetim anlayışı ile pandemi kurallarına uygun şekilde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik.

“Piyasada markalaşarak güvenilir, yüksek standartlarda, kaliteli ürün imajını perçinledik.”

Şirketimizin kurulduğu günden bu yana kazancının önemli bir bölümünü yeni yatırımlara harcadık, kalite iyileştirmeleri ve markalaşma süreçleri için çalıştık.  İş yaptığımız kurumlardan aldığımız referanslar ve istikrarlı hizmet düzeyimiz ile birçok projede yer alarak yüksek standartlarda, güvenilir ve kaliteli ürünlerimizi müşterilerimize sunduk.  Ürün kalitemizde müşteri şikayetinin olmadığı bir dönem yaşadık ve yapmış olduğumuz piyasa analizlerinde oldukça yüksek oranda müşterilerimizin memnuniyetini gördük. Bundan sonraki süreçlerde de aynı başarının gösterilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

2021 yarıyılı içinde başarımızı etkileyen önemli bir adım, KKTC’de yeni anlaşmalar yaparak bayilik sistemini devreye almamız oldu, böylece satış ağımızı güçlendirdik.

Cyprocable olarak, tesisat kablosu, bükülgen kablo, flat-twin  ve Kuzey Kıbrıs’ta ilk ve tek 0,6/1 kV zırhlı-zırhsız alçak gerilim enerji kablosu imalatı yaparak sektörde önemli bir yer edinmekteyiz. Müşterilerimiz bu ürünlerdeki stok maliyetlerini düşürerek talep ettikleri miktarda ürünü hızlı bir şekilde fabrikamızdan temin ediyorlar.  0,6/1 kV enerji kablolarında da üretim kapasitemizi arttırarak KKTC’nin ihtiyacı olan kabloyu üretip güvenli bir şekilde piyasaya sunmanın gururunu yaşamaktayız”.

Özbek ayrıca, Cyprocable’ın çalışma stratejisi hakkında da şunları ekledi;

“Yılbaşından bu yana hammadde fiyatlarının hareketli olması ve bakırın LME değerinin tarihi zirvelere yükselmesi üzerine artan maliyetlerin satış hedeflerimizi olumsuz etkilememesi ve müşterilerimizin taleplerini hızlı bir şekilde karşılamaya devam edebilmemiz için olabildiğince öngörülü çalıştık,  işimize daha disiplinli bir şekilde konsantre olduk. İç motivasyonumuzu sürekli dinamik tutarak ve rekabetçi gücümüzü de kullanarak ürünlerimizi piyasaya sunduk.”

İş sağlığı ve güvenliği Sertifikası ile belgelenerek çalışanlarımızın güvenliğini sağlıyoruz…

“Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından işçi sağlığı ve güvenliği hizmeti vermekle yetkilendirilmiş kuruluştan gerekli desteği ve eğitimleri alarak çalışanlarımız bilgilendirildi. Çalışanlarımızın sağlığına ve iş güvenliğine önem vermekteyiz. İş yerinde doğabilecek, iş kazası ve meslek hastalıkları gibi her türlü riske karşı gerekli tedbirleri alıyor, bu husustaki şartları yerine getirmeye yardımcı olabilecek araç-gereçleri tedarik ediyoruz.”

Cyprocable’dan Yeni Hedefler Yeni Projeler

Cyprocable Genel Müdürü Hasan Özbek, 2021 yılı içinde tamamlanması planlanan  yeni hedefleri de açıkladı ve yeni projelerin de gündemde olduğunu iletti. Özbek, Güney Kıbrıs Rum bölgesine yapılması planlanan ihracat ile ilgili şunları ekledi;

“Kuzey Kıbrıs Ticaret Odası tarafından fabrikamız yerinde incelendi ve Yeşil Hat tüzüğü kapsamında Güney Kıbrıs’a satış yapabilmek için gerekli kriterleri yerine getirmiş olduğumuz teyit edildi. Potansiyel firmalarla görüşmekteyiz. En kısa süre içerisinde ihracat yapmayı hedefliyoruz.

Ayrıca, PVC granül üretim tesisi ile fabrikamızı büyütecek ve en yüksek kalitede izolasyon, dolgu, kılıf gibi PVC kablo kompoundları üreten yeni teknoloji makine ile PVC granül üretimine başlayacağız. Projemiz onaylanmış olup önümüzdeki aylarda devreye alınmasını bekliyoruz”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu