GenelKıbrısManşet

Abdullah Korkmazhan: Kutlu Adalı dosyasının yeniden açılması lazım

Sol Hareket Kurucu Üyesi Abdullah Korkmazhan, “Kutlu adalıyla ilgili dosyanın yeniden açılması şart diyoruz ama çağrımız havada kalıyor” dedi.


Sol Hareket Kurucu Üyesi Abdullah Korkmazhan, katıldığı bir programda konuştu,  “Sedat Peker açıkça ortaya koymaya çalışıyor, birçok suçun arka planını anlatmaya çalışıyor… Kutlu adalıyla ilgili dosyanın yeniden açılması şart diyoruz ama çağrımız havada kalıyor” dedi.
Korkmazhan, “ Memleket kötü bir noktada, hem ekonomik hem sosyal anlamda çökmüş bir yapı söz konusudur. Zor bir mücadele bizi bekliyor çünkü hayat daha da zorlaşıyor. Sedat Peker açıkça ortaya koymaya çalışıyor, birçok suçun arka planını anlatmaya çalışıyor…” ifadelerini kullandı.
“Kutlu Adalı’yla ilgili dosyanın yeniden açılması şart” düşüncesini dile getiren Abdullah Korkmazhan, “Demokratik bir ülkede savcıların harekete geçmesi lazım ama biz demokratik bir ülkede yaşamıyoruz. Dosyayı yeniden açın diye yaptığımız çağrı havada kalıyor… Korkunç bir durumla karşı karşıyayız…” dedi.
Sol Hareket Kurucu Üyesi Abdullah Korkmazhan konuşmasına şöyle devam etti;
“Kutlu Adalı ile birçok insanın bildiği bilgiler var ama korkup konuşmuyorlar. Hüseyin Özgürgün dururken bu davanın görüşüleceğine inanmıyorum. Sedat Peker’in bu süreci tek başına başlattığına da inanmıyorum. Çok iyi planlanmış bir kurgu var”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu