KıbrısManşetToplum

Dağyolu’nda öndeki aracı dikkatsiz bir şekilde geçmeye çalıştı takla attı

Dağyolu olarak bilinen Değirmenlik – Girne Anayolu’nda Semih Kaan Ata yönetimindeki araçla Değirmenlik yol kavşağına geldiğinde kavşak üzerinde öndeki aracı dikkatsiz bir şekilde geçmeye çalıştığı esnada önünde seyreden ve sağa dönüşe geçen Ayer Özçetiner yönetimindeki araca çaptıktan sonra yolun solundan çıkarak takla attı.

Kazada takla atan aracın sürücü Semih Kaan Ata ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Büşra Ata ve 4 yaşındaki Miraç Fırat yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada; “30.09.2023 tarihinde, saat 09.00 sıralarında, Değirmenlik – Girne (Dağyolu) Anayolunun birinci kilometresi üzerinde, Semih Kaan ATA (E-28) yönetimindeki, LH 687 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada Değirmenlik yol kavşağına geldiğinde kavşak üzerinde öndeki aracı dikkatsiz bir şekilde sağından geçmeye çalışması sonucu, o esnada önünde seyreden ve sağa dönüşe geçen Ayer ÖZÇETİNER (E-68) yönetimindeki GG 581 plakalı araca çaptıktan sonra yolun solundan çıkarak takla attı.

Kaza sonucu yaralanan LH 687 plakalı araç sürücüsü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Büşra ATA (K-25) ve Miraç FIRAT (E-4) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındı. Soruşturma devam ediyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu