Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Daha önce de benzer suçtan teminatla serbest kalmıştı

Gönyeli’deki uyuşturucu operasyonunda zanlının, evinde kilolarca uyuşturucu maddeyle yakalandı. Daha önce de benzer suçtan teminatla serbest kalan zanlı, 2 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderildi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme müdürlüğünde görevli polis ekipleri tarafından Gönyeli’de gerçekleştirilen başarılı operasyon sonucunda 2 kilo 548 gram hintkeneviri ve 243 gram kokain türü uyuşturucu maddeyle yakalanan Ege Karabulut yeniden mahkemeye çıkarıldı. 

 

Narkotik Şubede görevli polis çavuşu Ahmet Gülderen mahkemeye olguları aktardı. Polis, 30 Haziran 2025 tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme müdürlüğünde görevli polis ekibinin almış olduğu bilgi ışığında zanlı Ege Karabulut’un Gönyeli’deki ikametgahını uyuşturucu zulası olarak kullandığına dair bilgi aldıklarını ve harekete geçtiklerini söyledi. Polis, zanlının ikametgâhına gidildiğini ve kaldığı apartmanın merdivenlerinde inerken tespit ettiklerini açıkladı. Polis, zanlıyla birlikte ikametgaha girerek, arama yaptıklarını, evde naylon poşete sarılı yaklaşık 2 kilo 548 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde, 243 gram kokain, üzerinde uyuşturucu kalıntısı olan 4 adet hassas terazi, bir adet öğütücü ve banka kartı bularak, emare aldıklarını kaydetti. Polis, zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını, ele geçirilen maddelerin ve emarelerin analize ve parmak izi inceleme şubesine gönderildiğini kaydetti.

Polis, zanlıdan uyuşturucular ile ilgili izahat istendiğini gönüllü ifade vermediğini ancak sözlü olarak yaptığı beyanında uyuşturucunun kendisine ait olduğunu söylediğini aktardı. Polis memuru, zanlının 2 kez mahkemeye çıkarılarak, 10 gün ek süre alındığını kaydetti. Polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının 2022 yılında işlediği benzer suçtan teminata bağlı olduğunu, serbest kalması halinde yine suç işleyebileceğini belirterek, tutuklu yargı talep etti. 

 

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlının 2 ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu