KıbrısManşetToplum

Darp ettiklerin kişinin telefonunu ve parasını çaldılar: Zanlılardan biri 15 yaşında!

(KAMALI HABER)

Güzelyurt’ta bir kişiyi darp eden, ardından da darp ettikleri kişinin parasını ve telefonunu çalan zanlılar Murat gören ve 15 yaşındaki M.İ., soruşturma kapsamında 6 gün daha tutuklu kalacak.

Lefkoşa’da meydana gelen “Soygun ve ciddi darp meselesi” ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Murat Gören ve 15 yaşındaki M.İ. ile birlikte mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Hüseyin Ergüleç olayla ilgili bulguları aktardı.

Polis, huzurda bulunan zanlı Murat Gören ve M.İ.’nin 2 Temmuz 2023 tarihinde saat 21.00 raddelerinde Surlariçi’nde birlikte olduğu kimliği meçhul şahıslar ile henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı Güzelyurt’ta sakin K.K.’nin vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile gelişi güzel vurarak ciddi bir şekilde darp edip, elinde tutmakta olduğu cep telefonunu ve cüzdanı içerisinde muhafaza ettiği 150 Euro ve 7 bin TL nakit parayı sirkat ettikleri gerekçesi ile yapılan şikayet üzerine tutuklandığını söyledi.

Polis, zanlının 21 Temmuz 2023 tarihinde Lefkoşa’da tespit edilerek derdest emri gereği tutuklandığını sözlü beyanında konu telefonunun ikamet adresinde olduğunu söylemesi üzerine mahkeme emri ile ikametgahında yapılan aramada konu cep telefonu bulunarak emare olarak zapt edildiğini mahkemeye aktardı.

Polis, meselenin ciddi bir mesele olduğunu, aranan şahıslar olduğunu bulunması gereken emareler ve alınması gereken ifadeler olduğundan soruşturma maksatlı zanlıların 6 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlıların 6 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu