ManşetSpor

DAÜ baştan sona üstün oynadı

VOLEYBOL KADINLARDA 10. RAUF RAİF DENKTAŞ KUPASI’NIN SAHİBİ DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (DAÜ) OLDU

DAÜ İLE KGM DENKTAŞ KUPASI İÇİN KARŞILAŞTI
KKTC Voleybol Federasyonu tarafından, Kurucu Cumhurbaşkanı Merhum Rauf Raif Denktaş anısına geleneksel olarak organize edilen ve bu yıl 10.’su gerçekleştirilen kupanın kadınlar finalinde Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Karpaz Gate Marina (KGM) takımları dün akşam Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda kupayı müzesine götürmek için karşı karşıya geldi.

DAÜ BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADI 3-0 KAZANDI
Başhakem Haşmet Merter, yardımcı Sedat Kılıç, masa hakemi Kasım Güçeri, skor hakemi Neriman Kuzu, ve çizgi hakemleri Erdal Palaz ile Eda Sözcü’nün yönettiği final mücadelesine DAÜ takımı Nazlıcan, Sıla, Türkan, Şerife, Sonay, Seray, KGM takımı ise Çağla, İlsu, Medine, Merve, Emel, Eylem kadrosuyla başladı. Maçın başından itibaren rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyan DAÜ takımı ilk iki seti 25-14’lük skorla, üçüncü seti de 25-8 alarak finali 3-0 kazandı ve kupanın sahibi oldu.

ÖDÜLLER VERİLDİ, ERKEKLER FİNALİ 16 ŞUBAT’TA
Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, Asbaşkan Hasan Zabitoğlu, disiplin komitesi üyesi Hasan Özbayırlı da hazır bulunurken hakemlere anı madalyaları, takımlara da madalya kupaları Merhum Rauf Raif Denktaş’ın kızı Ender Denktaş Vangöl tarafından takdim edildi. 10. Rauf Raif Denktaş Kupası’nda erkekler finali 16 Şubat Çarşamba gecesi Mağusa Spor Akademisi (MSA) ile Vakıflar arasında oynanacak ve şampiyon belli olacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu