KıbrısManşetSpor

DAÜ’de coşkulu “Cumhuriyet Koşusu”

DAÜ, tarafından bu yıl ilk kez “Cumhuriyet Koşusu” gerçekleştirildi

DAÜ, tarafından bu yıl ilk kez “Cumhuriyet Koşusu” gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Koşusu’nda kategorilere göre birincilik, ikincilik ve üçüncülük madalyaları verildi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) tarafından bu yıl ilk kez Cumhuriyet Koşusu gerçekleştirildi. Koşu; 13 Kasım 2020 Cuma günü, saat 15.00’te DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı önünden başlayarak, DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu’nda sona erdi.

Koşuya DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Dr. Erdal Özcenk, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, Vakıf Yöneticiler Kurulu Üyeleri ve Rektör Yardımcıları, akademik ve yönetsel personel ile öğrenciler katıldı.

Katılımcılar DAÜ ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için koştu. Cumhuriyet Koşusu’nda kategorilere göre birincilik, ikincilik ve üçüncülük madalyaları verildi.

ÜÇ KATEGORİDE MADALYA VERİLDİ

Kadınlar 16-29 yaş kategorisinde Şirin Balkan birinci, Anesu Govaziva ikinci ve Duygu Ayçabay üçüncü sırayı elde etti. 16-29 yaş erkekler kategorisinde ise Aron Methane birinci, Aymone Mazous ikinci ve Emin Beşinbayar üçüncü sırada yer aldı. 30-40 yaş kadınlar kategorisinde Buse Üreten birinci, Eda Sarı ikinci olurken, 41 yaş ve üstü kategorisinde birinci sırayı Fulya Özcanoğlu elde etti.

Bu kategoride Gülseren Dayanık ikinci, Demet Çelik Ulusoy ise üçüncü oldu. Erkekler 41 yaş ve üstü kategorisinde birinciliği Hayati Akın, ikinciliği Cuma Ülker ve üçüncülüğü Aydın Kayol elde etti.

Aynı zamanda Naile Günbay’a altı aylık hamile olmasına rağmen etkinliğe katıldığı için özel ödül verildi.

TÜM YARIŞMACILARA KATILIM BELGESİ

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Dr. Erdal Özcenk, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, Vakıf Yöneticiler Kurulu Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Hicran Bayraktaroğlu Fırat, Halil İ. Orun, Ersun Kutup, Dr. Hamit Bakırcı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Demirel, Prof. Dr. Hüseyin Aktuğlu, Doç. Dr. Deniz İşçioğlu ve Doç. Dr. Serhan Şensoy takdim etti. Aynı zamanda DAÜ Cumhuriyet Koşusu’na katılan tüm yarışmacılara DAÜ Spor İşleri Müdürlüğü tarafından katılım belgesi verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu