KıbrısManşetToplum

DAÜ’nün büyük kaybı: “Prof. Çavuşoğlu istifa etti!”

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu, 25 yıldır hizmet verdiği DAÜ’deki görevinden istifa ettiğini duyurdu

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu, 25 yıldır hizmet verdiği DAÜ’deki görevinden istifa ettiğini duyurdu

Çavuşoğlu: Daha fazla kırmadan, kırılmadan…

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çavuşoğlu, 25 yılı aşkın bir zamandır büyük bir özveriyle çeşitli kademelerde çalıştığı, yerel/ulusal/uluslararası organizasyonlarda gerek bireysel gerek karma ve gerekse kurumsal olarak aktif rol üstlendiği, birçok başarı ve ödülü ekip arkadaşlarıyla taşıdığı kurumla olan yolunu üzülerek ayırmaya karar verdiğini duyurdu.

Çavuşoğlu, “Gelinen aşamada moral, motivasyon konularında yaşadığım kayıp, bu yürekten bağlı bulunduğum kurumuma daha fazla katkı koyamayacağımı gösteriyor. Bu bağlamda daha fazla kırmadan, kırılmadan Doğu Akdeniz Üniversitesi’ndeki görevimden istifa ettim” dedi.

Çavuşoğlu daha önce DAÜ’nün içinde bulunduğu krizin faturasının tamamını DAÜ yönetimi ve çalışanlarına yüklemek isteyenEğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu‘na “DAÜ toplumun malıdır, siyasilerin çiftliği değil” diyerek tepki göstermişti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu