GenelKıbrısManşetSiyaset

Davulcu: Senin mücadelen bizim de mücadelemizdir can dostum, mücadelen devam ediyor 

Toplumcu Kurtuluş Partisi (TKP)'nin Mali Eski Sekreteri ve TKP'nin 2. Dönem Kurucularından Osman Kızılova ölümünün 3. yıldönümünde kabri başında anıldı. 

Gıynık Sosyal Medya

Toplumcu Kurtuluş Partisi (TKP)’nin Mali Eski Sekreteri ve TKP’nin 2. Dönem Kurucularından Osman Kızılova ölümünün 3. yıldönümünde kabri başında anıldı. 

Bugün saat 12.30’da Minareliköy kabristanlığında düzenlene törene TKP Genel Sekreteri Mehmet Davulcu, Örgütlenmeden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Ersen Sururi ve Kıbrıs Tük Devlet Çalışanları Sendikası (Çağ-Sen) Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Selasiye katıldı.  

Anma etkinliğinde konuşan TKP Genel Sekreteri ve Çağ-Sen Başkanı Mehmet Davulcu, Osman Kızılova’nın yaşamı boyunca hep emeğin hakkını savunduğunu, gerek sendikası olan Çağ-Sen’de, gerekse partisi olan TKP’de bu amaçla çalıştığını söyledi. Osman Kızılova’nın bir halk adamı olduğunu ifade eden Davulcu, kimin neye ihtiyacı varsa koştuğunu ve elinden geleni yapmak için çabaladığını söyledi. Kızılova’nın siyasi ve sendikal kimliği yanında bunların da önünde gelen çok iyi bir aile babası olma özelliği olduğunu belirten Mehmet Davulcu, oldukça genç sayılabilecek bir çağında onu kaybetmenin derin üzüntüsünü taşıyoruz diyerek sözlerini, şöyle sonlandırdı; “Senin mücadelen bizim de mücadelemizdir can dostum. Mücadelen devam ediyor. Anıların başta ailen ve sevenlerin olmak üzere Çağ-Sen ve TKP camialarında yaşamaya devam ediyor. Ruhun şad olsun.” 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu