Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelMagazinManşetTürkiye

Deniz Seki, Hülya Avşar’a sahip çıktı: Laf söyleyeni ısırırım

Ülkenin ekonomik durumuyla ilgili yorumlarda bulunurken "Gerekirse simit yenecek" ifadelerini kullanmasıyla sebebiyle büyük tepki çeken Hülya Avşar'a ünlü şarkıcı Deniz Seki sahip çıktı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Ülkenin ekonomik durumuyla ilgili yorumlarda bulunurken “Gerekirse simit yenecek” ifadelerini kullanmasıyla sebebiyle büyük tepki çeken Hülya Avşar’a ünlü şarkıcı Deniz Seki sahip çıktı. Seki, “Hülya Avşar’a laf söyleyenin böyle ayağını ısırırım, elini ısırırım. Harbi ısırırım ve ısırığımda çok kuvvetlidir” açıklamalarında bulundu.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin ekonomik durumu hakkında yorumlarda bulunarak “Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?’ falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler büyük tepki çekerken, pek çok ünlü isim de Avşar’ın çıkarımını eleştirmişti.

“LAF SÖYLEYENİN ELİNİ, AYAĞINI ISIRIRIM”

Şarkıcı Deniz Seki ise Hülya Avşar’a sahip çıktı. Ünlü sanatçıya destek veren Seki, “Hülya Avşar’a laf söyleyenin böyle ayağını ısırırım, elini ısırırım.” dedi.

“ISIRIĞIM DA ÇOK KUVVETLİDİR”

Açıklamalarına devamında ise ünlü şarkıcı, “Hülya Avşar’a laf söyleyenin böyle ayağını ısırırım, elini ısırırım. Hülya Avşar çok özel bir kadındır. Hülya Avşar hakkında konuşanı gerçekten ısırırım yani. Harbi ısırırım ve ısırığımda çok kuvvetlidir” ifadelerini kullandı.

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu