GenelKıbrısManşetSpor

Değirmenlik ‘Miracle’ ile hayat buldu

Ülkemizin ilk ve tek lisanslı kripto para firması Miracle Cash and More Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Törehan, GIYNIK Spor’a konuştu. Törehan, başta Değirmenlik Spor Kulübü ile yapmış oldukları dev sponsorluk anlaşması olmak üzere yeni adıyla Miracle Değirmenlik’in bu sezon ve gelecek sezonlarla ilgili hedeflerini açıkladı.

HAKAN TÖREHAN GIYNIK SPOR’A KONUŞTU

Futbolda bu sezon 1. Lig’de mücadele edecek olan Değirmenlik Spor Kulübü ile Miracle Cash and More arasında geçtiğimiz hafta dev bir sponsorluk anlaşması yapılmıştı. Değirmenlik Başkanı Ahmet Erbay ve Miracle Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Törehan’ın imza koyduğu ana sponsorluk ve isim hakkı anlaşmasına göre yeşil beyazlılar bu sezondan itibaren yeni adıyla ‘Miracle Değirmenlik’ olarak mücadele edecek. Konuyla ilgili GIYNIK Spor’a konuşan Hakan Törehan önemli açıklamalarda bulundu.

BİZİ SAHİPLENDİLER, SEMPATİYLE KARŞILADILAR

Hakan Törehan sponsorluk süreciyle ilgili, Miracle olarak ülkemizde değerli ve başarılı bir kulübe destek vermek için çıktıkları bu yolda en doğru kararın Değirmenlik olduğunu belirterek; “Değirmenlik yönetim kurulunun değerli yöneticileri ile yaptığımız görüşmeler uzun sürmedi. Kararımızı çok kısa sürede verdik. Hedefleri olan bir kulüp ve inançlarını ortaya koydular. Bölge halkı da kısa sürede bizi sahiplendi ve sempatiyle baktılar. Bu da bizi ciddi derecede motive etti ve Miracle Değirmenlik hayata geçti.” ifadelerini kullandı.

DÜŞÜŞÜN ARDINDAN YENİDEN YÜKSELİŞE GEÇTİ

2015-16 futbol sezonunda tarihi bir başarı hikayesi yazarak ilk kez Süper Lig’e yükselen Değirmenlik, iki sezon mücadele ettiği Süper Lig’den 2016-17 sezonunda 1. Lig’e 2018-19 sezonunda da BTM 1. Lig’e düşerek kötü bir sürece girmişti. Eski günlerine dönmek için yeniden kenetlenen yeşil beyazlılar pandemi öncesindeki son sezon olan 2019-20 sezonunda şampiyon olarak yeniden 1. Lig’e çıktı. Pandemiden dolayı oynanmayan bir sezonluk aranın ardından ise Mesarya ekibi yeni adı Miracle Değirmenlik olarak bu sezon 1. Lig’de şampiyonluğu kovalayarak hedefledikleri Süper Lig’e çıkmak istiyor.

KISA SÜRELİ DEĞİL BURADA HEP VAR OLACAĞIZ

Hakan Törehan da takımın hedefleriyle ilgili aynı düşünceye sahip olarak şu ifadeleri kullandı; “Bölgenin güzelliği, halkın samimiyeti, kulübün yönetimi, tesisleri ve 250 civarında genç çocuktan oluşan öz kaynak şubesiyle burada zaten bir başarı var. Bu başarıyı biz kurmadık. Bizler mevcut başarıyı daha da başarılı hale getirmek için çalışacağız. Hem maddi destek sağlayarak hem de tecrübelerimizle buraya bir değer katabilmek için çıktık yola. Bu mantıkla hareket edeceğiz ve bu anlaşma kısa süreli olmayacak biz burada hep var olacağız.”

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK VE SÜPER LİGE ÇIKMAK

Miracle Değirmenlik’in bu sezon tek hedefinin şampiyonluk ve kesinlikle Süper Lig’e çıkmak olduğunu belirten Törehan; “Şu ana kadar 1.Lig’de en iyi transferleri yaptık. Sabri-Raif kardeşler, Salih Say ve DTB’nin eski forvetlerinden Murat Ormancı’yı yardımcı antrenör ve oyuncu olarak takımımıza kattık. 3-4 flaş transfer daha yapacağız. Görüşmelerimiz sürüyor ve kısa sürede bitecek. Süper Lig’e çıktığımız anda amacımız orada sadece kalıcı olmak değil çok daha ciddi bütçeyle destek vereceğiz ve her sezon zirveye oynayan bir takım yaratacağız.”

MIRACLE DEĞİRMENLİK BİR MARKA OLACAK

Miracle Değirmenlik’i ülkenin en önemli ve marka kulübü yapmak için farklı çalışmalarımız da olacak diyen Törehan; “Ülkemizdeki tüm Miracle Cash and More şubelerimizde Miracle Değirmenlik’e ait alanlarımız olacak ve kulübe ait ürünlerimiz yer alacak. Buralardan elde edilecek gelirler de kulübe aktarılacak. Bu konuda da girişimlerimiz sürüyor. Antrenman ve maç formaları yanısıra kulüple ilgili çeşitli ürünler için Türkiye’nin ünlü takımlarının ürünlerini üreten bir firma ile anlaşma aşamasındayız. Ayrıca her Salı gecesi düzenlenen tombala gecelerinde 1.500 dolarlık özel çekilişle bu özel geceye de destek veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu