ManşetTürkiye

DEM Parti, ikinci İmralı görüşmesi için Bakanlığa yarın başvuracak

DEM Parti İmralı Heyeti, Önder Abdullah Öcalan ile görüşmek için yarın Adalet Bakanlığı'na başvuracak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısından sonra İmralı’ya giderek teröristbaşı Abdullah Öcalan ile görüşen DEM Parti İmralı Heyeti, ikinci görüşmeyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

BAŞVURU YARIN YAPILACAK

Yapılan açıklamada “DEM Parti İmralı Heyeti, Sayın Öcalan ile ikinci görüşmeyi yapmak için pazartesi günü Adalet Bakanlığı’na başvuruda bulunacak. Heyet başvurduktan sonra kısa süre içinde ikinci ziyaretin gerçekleşmesini bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

NE OLMUŞTU?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ikinci İmralı görüşmesiyle ilgili yaptığı açıklamada henüz bir başvuru olmadığını söylemişti.

Sırrı Süreyya Önder, Bakan’a yanıt olarak yaptığı açıklamasında “Önümüzdeki hafta için en kısa sürede başvuruda bulunacağız” demişti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu