GenelMagazinManşetTürkiye

Demet Akalın’dan Çanakkale yangını ile ilgili şok iddia!

Şarkıcı Demet Akalın, Çanakkale'deki orman yangını ile ilgili olarak sosyal medyada yorum yaptı. Demet Akalın'ın yorumu dikkat çekti.

Şarkıcı Demet Akalın, Çanakkale’deki orman yangını ile ilgili olarak sosyal medyada yorum yaptı. Demet Akalın’ın yorumu dikkat çekti.

Çanakkale’nin merkeze bağlı Kayadere Köyü yakınındaki ormanlık alanda dün saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. 9 köy ile Sarıcaeli köyündeki yaşlı bakım evinde kalanlar tahliye edilirken, 4 gece görüşlü yangın helikopteriyle müdahale edilen yangını söndürme çalışmalarında günün ilk ışıklarıyla birlikte diğer helikopter ve uçaklar da yeniden kullanılmaya başlandı.

Türkiye İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çanakkale’deki orman yangınıyla mücadele kapsamında 8 uçak, 26 helikopter, 240 arazöz, 71 su tankeri ve 173 iş makinesinin bölgeye gönderildiğini, 9 köyden 1251 vatandaşın tedbir amaçlı tahliye edildiğini duyurmuştu.

Öte yandan Şarkıcı Demet Akalın yangın ile ilgili dikkat çeken bir yorum yaptı.

Sosyal medyadan yangın ile ilgili olarak yorum paylaşan Demet Akalın, “Lazerle yakılmıyorsa yukarıdan ben bir şey bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu