KıbrısManşetSiyaset

Demokrat Parti sabah kahvaltısında buluştu

Demokrat Parti yetkilileri, DP Lefkoşa ilçe başkanı ve ilçe yönetiminin düzenlemiş olduğu kahvaltı programında bir araya geldi.

Demokrat Parti yetkilileri, DP Lefkoşa ilçe başkanı ve ilçe yönetiminin düzenlemiş olduğu kahvaltı programında bir araya geldi.
Demokrat Parti Genel Başkanı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen kahvaltı programına, DP örgüt başkanları, atanan yöneticiler ve parti yöneticileri katıldı.
‘Birlik ve beraberlik’ mesajının verildiği kahvaltı programında Genel Başkan Ataoğlu, masaları ayrı ayrı ziyaret ederek DP yetkilileri ile sohbet etti.
Ataoğlu kahvaltı programında yaptığı açıklamada şunları yer verdi:
“Partimizin birlik ve beraberliği ve bir arada olmamız adına böyle bir kahvaltıda yetkili arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimize en büyük ihtiyaç duyduğumuz bir zamandayız. Hedefimiz İlçe teşkilatımız ile birlikte el ele, gönül gönüle daha güçlü bir Demokrat Parti yolunda ilerlemektir. Bunun için var gücümüzle çalışıp yürüyeceğiz. Örgüt başkanlarımızdan ve yetkililerimizden aldığım bilgi doğrultusunda partimize karşı sempatinin son günlerde daha çok fazlalaştığını görüyoruz. Bu da bize daha büyük bir mutluluk veriyor. Kahvaltıyı organize eden ve katılım gösteren partili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu