KıbrısManşetToplum

Deniz, Aruk’un ölümü sonrası konuya açıklık getirdi

Yurt dışına gitmek için beklerken rahatsızlanarak hayatını kaybeden 51 yaşındaki İskân Aruk’un ölümü sonrası Adli Tıp Uzmanı Doktor İdris Deniz konuya açıklık getirdi

Yurt dışına gitmek için beklerken rahatsızlanarak hayatını kaybeden 51 yaşındaki İskân Aruk’un ölümü sonrası Adli Tıp Uzmanı Doktor İdris Deniz konuya açıklık getirdi:

Ercan Havaalanı’nda yurt dışına gitmek için beklerken rahatsızlığı sonucu hastaneye sevki sırasında hayatını kaybeden İskân Aruk’un ölümü sonrası tartışmalar devam ederken, Adli Tıp Uzmanı Doktor İdris Deniz konuya açıklık getirdi.
GIYNIK Gazetesi’nin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilerde Aruk’un kanser hastası olduğu, kendi başına yürüyebildiğini rahatsızlığı sonrası ilk ambulansın 20 dakika sonra olay yerine ulaştığı öğrenildi. Hastanın ‘Ares’ olduğu bilgisi verilmesine rağmen Ercan Havaalanına ulaşan ilk ambulans ’ta tek hemşire olduğu bilgisine ulaşırken, hastayı ikinci ambulansın Hamitköy ışıklarında beklediği öğrenildi. İkinci ambulansla hastaneye sevk edilen İskân Aruk’un ölümü sonrası birçok tartışmada beraberinde geldi.

DOKTOR İDRİS DENİZ: OTOPSİ BEKLENEN VAKALAR ARASINDAYDI
Adli Tıp Uzmanı Doktor İdris Deniz, ismi geçen hastanın ailesinin de polisin de otopsi talep etmediğini ifade ederek, “Bu tarz ölümlerde hastanın kesin ölüm nedeni için otopsi şarttır. Aruk’un kanser hastası olduğunu öğrendik ancak otopsi beklenen vakalar arasındaydı. Demirhan Polisi Onkoloji Servisinden hastanın ölüm nedenlerini inceledi ancak otopsi ne aileden ne de polisten talep edilmedi” dedi.

DEVRİM DEMİR

Diğer Haberler

Başa dön tuşu