Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrıs

Denktaş: “Ekonomik gidişat düzeltilmeli”

 TAM PARTİ Genel Başkanı Serdar Denktaş, vatandaşın en büyük derdinin ekonomi olduğunu, gidişatın düzeltilmesi adına önlemler almak gerektiğini söyledi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

TAM PARTİ’den yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Serdar Denktaş, Kuzey Kıbrıs Tv’de Ahmet Kaptan’ın konuğu oldu.

Ekonomik gidişatın “iyi olmadığını, acilen düzeltilmesi gerektiğini” dile getiren Denktaş, vatandaşın sırtına gereksiz yük bindiren uygulamaların düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Denktaş, ivedilikle esnaftan ve işletme sahiplerinden alınan gereksiz vergilerin ve peşin KDV uygulamasının kaldırılması gerektiğine dikkat çekerken, kiraları düzenlemek için de önerilerde bulundu.

Metrekare başına bir tavan fiyat belirlenmesi gerektiğini söyleyen Denktaş, boş dairelerden de daha yüksek emlak vergisi alınması gerektiğini belirtti. Bu adımların sadece başlangıç olduğunu ifade eden Denktaş, “Ekonomik gidişatın düzeltilmesi için bizim gerekli tecrübemiz ve bilgimiz var. Bunları da her zaman paylaşmaya hazır olduğumu söyledim. Bunun için irade ve karşılıklı diyalog lazım. Fakat yapmıyorlar. Onlar yapmıyorlarsa gidecekler, biz gelip hepsini düzelteceğiz.” dedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu