KıbrısManşet

Denktaş, oğlunun doğum gününü kutlarken nasihat vermeyi de ihmal etmedi

Siyasetin en deneyimli isimlerinden Serdar Denktaş, siyasi gelecekte zaman zaman adı geçen oğlu Rauf Denktaş'ın doğum günü nedeniyle anlamlı bir yazı paylaştı.

Siyasetin en deneyimli isimlerinden Serdar Denktaş, siyasi gelecekte zaman zaman adı geçen oğlu Rauf Denktaş’ın doğum günü nedeniyle anlamlı bir yazı paylaştı.

Denktaş, doğum günü kutlamasının yanı sıra nasihatlerini de eklemeyi ihmal etmedi.

İşte o paylaşım:

“Canım oğlum, ilk göz ağrım. can yoldaşım, görünmeyen gücüm, sırdaşım. Yeni yaşında tüm güzellikler senin olsun. Küçüklüğünden beri hep bana yardımcı oldun. Küçücük ellerinle Yusuf Kaptan sahasının kale çizgilerini çizerken benim gösterdiğimi değil kendi bildiğini yaptın. Beni hep izleyip gözlemledin, her uğraşımı benimseyip benden çok daha iyisini yapmayı başardın. Eskiden babamı dövmek isteyenler önce amcana sonra bana saldırırdı. Şimdi beni dövmek isteyenler sana saldırıyor. Yılma… Kafana takma… Bir kulağından girsin diğerinden çıksın. Tertemiz bir kalbin var.. Kirletmelerine müsaade etme. Gülen yüzünü hiç eksiltme. Sizlere yeterince vakit ayıramadım. Bu benim en büyük pişmanlığımdır. Sen pırıl pırıl evlatlarına vakit ayır… Babamın ve benim bu hatamızı tekrarlama. Belli etmesem de bil ki Seninle gurur duyuyorum oğlum. Nice güzel yaşlar.”

Bir 2 kişi, sakal ve iç mekan görseli olabilir

Diğer Haberler

Başa dön tuşu